Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypominam sobie cale moje zy

powiedzial ze ma wirusa hiv ode mnie

Polecane posty

wlasnie przypominam sobie cale moje zycie....uczuciowe i erotyczne i jak wracam wspomnieniami do tych chwil zastanawiam sie jak to sie stalo ze jeszcze ze sobą nie skończylam.... Najpierw jako nastolatka gwałt... potem roczny zwiazek ktory sie rozpadł bo nie chciałam sie kochac potem wielka miłość,pierwszy seks...i rozstanie...bo poznal inną...drwił ze mnie i zwodzil miesiącami potem dlugo nic.Zwiazek seks..Apodyktyczny tyran...Zerwalam....Zadzwonil zaplakany powiedzial ze zarazilam go wirusem hiv od pierwszej milosci....2 tygodnie piekla w oczekiwaniu na wynik ja w to wierzylam na prawdę...

dziś skreślam kazdego nim zdąze go poznać.Na dodatek wciąż chyba kocham pierwszego partnera seksualnego..(tego co się bawił|) przegrałaam życie

Gość Szymuś
No, jak sobie robisz, tak masz.

Gość no własnie takie tam
to masz ten hiv czy nie?

Gość hshshshsh
Nie przegrałaś życia!!! życie to nie są durni faceci i seks, życie to Ty!!!! Twoje decyzję, Twoje przyjemności, Twoje wyjścia do kina, Twoja praca, Twoje dzieci, Twoje książki, Twoje decyzje, Twoje sukcesy itd. Nie możesz uzależniać swojego szcześcia od innych ludzi!!!, jeśli tego się nauczysz i to zrozumiesz to wygrałaś!!!!!

Gość przypominam sobie cale moje ży
w dodatku przy porodzie zaraziłam wszystkie swoje dzieci

Gość curusiowa
nigdy nie wolno ci stawiac swojego życia na drugim człowieku, bo ludzie zawodza

ale to wszystko dlatego, że wychowywałam sie w rodzinie zastępczej gdzie ojczym bił mnie młotkiem po głpowie a macocha rondlem

Gość pzypominam sobie cale moje zy
nie mam ale co ja czulam przez te 2 tygodnie oczekiwania na wynik.... tamto to podszyw

Gość hshshshsh
Nie możesz obwiniać się za to,że zaraziłaś dzieci!!! Przecież nie zrobiłaś tego specjalnie do cholery!!!

teraz juz nie jestem do niczego zdolna poza oszczerstwami i trollowaniem a ten hiv co go złapałam nie wiem od którego z moich jednorazowych kochanków, należy mi się jak psu zupa

tak, ale to ja dałam i ja zniszczyłam im zycie :( a mogłam się nie puszczać po dyskotekach :(:(:(

Gość pzypomiam sobie cale moje zy
kuwa mam problem ze sobą chciałam pogadac ale juz durne podszywy rozwaliły mi topick,, on sciemnial z tym hivem,...ale przezylam pieklo

Gość curusiowa
podszywom dziekujemy rozróżniamy 2 tyg i nie masz wiec powinnas teraz zacząć zyć od nowa, bo odzyskałaś życie a nie przegrałaś, podejmuj nowe mądrzejsze decyzje, zyj swiadomie, usmiechaj sie nawet wbrew sytuacjom

teraz udaję dostojną matkę dzieciom a kiedys byłam zwykłą szmatą

Gość hshshshsh
jesli chcesz być szczęsliwa to będziesz. po co rozpamietujesz tę przeszłość, skoro Cie rani, jesteś masochistką czy co?? To teraz przypomnij sobie 5 cudownych chwil z Twojego życia, których nie zamieniłabyś na inne!!!

wlasnie nie ma takich chwil i to jest nasmutniejsze

Ojejku czemu uważasz, że przegrałaś życie? Przecież możesz przeżyć jeszcze wiele cudownych chwil :) Trochę optymizmu :)

Gość hshshshsh
Każdy ma jakiegoś mola co go dusi, ja tez i pewnie wszystkie osoby, które tu piszą też mają. Ale właśnie o to chodzi żeby wziąć się w garść i nie skupiać się na tych złych rzeczach tylko na tych dobrych!!

Gość curusiowa
moze on ma a ty niekoniecznie musiałas sie zarazić od niego, nikt przeciez nie gadałby takich głupot gdyby nie miał, to jak wyrok na siebie, wiec on ma a ty na szczescie nie, wiec ciesz się miłosc, lepiej byc samą, ni zapychac dziury braków kims kto nie zasługuje, kazdy ma w swojej historii zycia rozstania, rozpacze ale to nas czegos uczy, tez kiedys myslałam ze jestem na dnie, a teraz tamta porazke biore za sukces bo czegos sie nauczyła, nic nie jest ci dane na zawsze i trzeba umiec w 100 % cieszyc sie z chwil gdy jestesmy szczesliwi

Gość curusiowa
Świetnie cię rozumiem, bo sama złapałam hiv i tez to ukrywam.

Gość curusiowa
moje dno to była prostytucja.

Gość curusiowa
pomysl o ludziach uposledzonych, ułomnych którzy chcieliby miec to, z czego ty nie potrafisz sie cieszyc ze zdrowia, z pary rak i nóg...z mozliwosci wyborów, bo niektórzy wyborów nie mają

Gość curusiowa
te u góry to podszywy, wiec spadajcie

Gość curusiowa
dziewczyna ma problem a wy ubaw sobie robicie, nie mam hiva, spadajcie

przypominam sobie cale moje zy Oj na pewno są jakieś miłe chwile z Twego życia :) A powiedz mi nie jesteś przypadkiem romantykiem? Może dlatego cierpisz. Znam jedną osobę która była zgwałcona i właśnie jest romantykiem.

Gość curusiowa
poprzedni wpis to podszyw, jak mam rozmawiać z mężem o moim AIDS?

wiem,ze są ludzie nieszczesliwi wiem,ze powinnam sie wziać w garść,ale nie potrafie wymazac pewnych historii ze swojej glowy....nie potrafie mimo ze bardzo chce.Te wspomnienia są we mnie i na zawsze zostaną

Gość hshshshsh
wiesz co jesteś niesprawiedliwa!!! Dlaczego uważasz,że nic w życiu Ci się nie udało, że nie masz miłych wspomnień!! A pierwszy dzień w szkole Twojego dziecka, jego piątka z plastyki z rysunku, to jak byliście na spacerze itp. Dzieci nie chcą smutnej, wiecznie przygnębionej matki, też chcą być szczęśliwe! No i najważniejsze!!- odpowiedz sobie sama na pytanie czy Ty chcesz być szczęśliwa, czy może łatwiej przyjąć Ci rolę ofiary nad którą wszyscy się litują? Ja wiem,że życie nie jest łatwe, oj wiem to doskonale! Ale zadręczając się tylko podwajasz swoje problemy i wciągasz w to innych, np Twoje dzieci.

pzypomiam sobie cale moje zy Nie myśl tak pesymistycznie. Trochę optymizmu :) Skąd wiesz, że w życiu Ci się nie ułoży? Że nie będziesz szczęśliwa :)? Trzeba w to wierzyć a wiara czyni cuda :D