Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LepszeRzeczyDoRoboty

pieprzyki

Polecane posty

Mam pewien mankament. Otóż mam dużo pieprzyków(do tego piegi) Na jednej ręce 9, a na drugiej 11, na plecach 3, na jednej nodze 2 i na drugiej 3, oprócz tego jeszcze na twarzy 2. Nie lubię ich.. mam wrażenie,że każdy chłopak , jakiego spotykam,ze względu na nie, nie chce mnie zaakceptować i ze mną być. Odkąd pamiętam wyzywano mnie i obrażano,że jestem brzydka, nawet dali mi przezwisko, które jest adresowane tym pieprzykom. Nigdy nie miałam chłopaka, zawsze, gdy kogoś poznawałam nawet przez internet, i kiedy dochodziło do spotkania,to zawsze,Ci mężczyźni uważali,że te pieprzyki są szpecące. Jest mi z tym źle, dzisiaj mam 18 lat i chcę się ich pozbyć. słyszałam o ich wycinaniu, jednak ktoś wspominał mi,że moga zostać po tym blizny. Proszę pomóżcie.

Gość hostel czy tak może być ?
poczekaj ,ja też mam mnóstwo pieprzyków ,jak miałam 18 to mnie doprowadzały do szału , dziś mój luby je uwielbia

może Tobie pasują? ale mnie zdecydowanie oszpecają, nikt nie jest mną zainteresowany, wszyscy się ze mnie śmieją. Kiedyś gdy byłam w Grecji i jechałam metrem, to wsiadło kilku przystojnych i dobrze zbudowanych Greków, popatrzyli na mnie i zaczęli się śmiać, kiedy zobaczyli,że jest mi smutno i dopiero przestali się śmiać Zrozumieli,że zrobiło mi się przykro.

Gość żadnych blizn po tym nie ma!
żadnych blizn po tym nie ma! Jeśli są rakotwórcze i przekroczyły normę, to należy je usunąć zapobiegawczo przed rakiem skóry. Jeśli nie, to niektóre, najbardziej podejrzane usunąć, a resztę zostawić. Jestem po usuwaniu i żadnych blizn - nie wiem, gdzie ta osoba miała usuwane, bo nawet kowal by się tego nie tknął, ale myślę, że ktoś chciał Cię nastraszyć. W każdej klinice chirurgi robią laserem lub wypalają, ale blizn po tym nie ma.