Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubabertaa

Hej! Mam szanse zgubic ze 20kg do marca?

Polecane posty

Gość grubabertaa

Jak myslicie? Komentarze, potrakiwania, zaprzeczenia, wyzwiska mile widziane ! :-)

Gość grubabertaa
*do konca marca

Gość jakim tosterem robisz
jak sobie utniesz nogę top pewnie tak

Gość grubabertaa
Bez obcinania nog :)

Gość frtgag
próbuj :) jedz mniej tlusto i zacznij cwiczyc, mysle, ze conajmniej 10kg sie uda, w koncu to 3 miesieace..

20kg w 3 miesiace to raczej duzo...bardziej 10...te 20kg moze jakbys ciezko cwiczyla,biegala..ale jak potem przestaniesz cwiczyc to masz duza szanse,ze wroca

Gość dyhdx
pewnie, że dasz rade , ja w miesiąc schudłam 12 i waga mi się utrzymuje juz 1,5 roku;)))

Gość grubabertaa
To chociaz z15. Chce ciezko cwiczyc, kiedys bylam wysportowana kobieta, niestety praca... nadgodziny... teraz mam juz normalna prace, wiecej czasu, moge to zmienic.

Gość dyhdx
a ile teraz wazysz i ile masz wzrostu???

Gość grubabertaa
162 / 85 (mala kulka)

Gość kuzynka m
obawiam się, że to zbyt nagłe zrzucanie kg, które potem mogą wrócić lub odbić się negatywnie na wyglądzie skóry, musisz do końca marca akurat tak dużo?

Gość grubabertaa
Przy duzej nadwadze niecale 7kg miesiecznie chudnac to jest duzo?

Po co o to pytasz? ;) Zacznij ćwiczyć i przejdź na dietę, a w końcu schudniesz, czy to w marcu, czy w kwietniu, a może za dwa lata :P

Podobno z większej wagi szybciej lecą kg. Ale radzę ci bardzo dbać o skórę.

Gość moijvpvv
Przy takiej nadwadze i przy szybkim chudnięciu ( o ile jej sie uda zgubić chociaż 1 kg wtym czasie, a szczerze wątpię) będzie wyglądała jak shar-pei: masa fałdów jak na ręczniku...

Gość gtfrfreer
Podejdz do tego na spokojnie ale z rzetelnoscia, zacznij ćwiczyć i sie ruszać, przejdź na dietę, i schudniesz, nawet jesli "tylko" 10kg, to i tak poczujesz miłą różnicę i potem pojdzie nastepne 10 .. powodzenia, najwazniejsze to chcieć:)

Gość grubabertaa
Zaczelam, tylko sie zastanawiam, co zrobic, zeby schudnac 20kg do marca. A jesli znacie jakies dobre metody na ujedrniane skory to piszcie.

Gość moijvpvv
Naprawdę? Najważniejsze to "chcieć"? Od "chcenia" to jeszcze nikomu ani 10 dkg nie ubyło! Najważniejsze to zabrać się do roboty, ale jełśi ktoś dopuscił do 20-kilowej otyłości, to racej nie ma mowy o zdrowym i systematycznym podejściu... Kolejny załosny kaszalot którego złudzenia się rozwieją :)

Myślę, że 20 nie, ale ze 12 na pewno jeśli sie postarasz.Tylko że takie szybkie chudnięcie nie wiąże sie z równie szybką utratą centymetrów :) i chudnąc 12 kilo w wymiarach stracisz tyle ile przy długotrwałym schudnięciu jakieś 6-7 kilo a resztę będzie wiać dopiero koło maja jeśli do tej pory utrzymasz wagę.

Gość moijvpvv
12? Ja nie daję szans nawet na 1,20 kg! Dziunia woli pisać na Kafe niż robić brzuszki, w takich przypadkach mogłoby podziałąć tylko zadrutowanie zębów :)

Gość grubabertaa
Pisz, pisz :P

Gość 0natalka
hej, ja mam 163cm 71kg i też zastanawiam się czy uda mi się schudnąć około 15-20 kg w równe 4 miesiące do 28go kwietnia. Jaka dieta, Co robić, Czego się wyrzec no i jak to zrobić żeby się zmotywować przez te całe 4 miesiące, żeby mi się nie znudziło po chwili...