Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona ja

zostawił mnie z 3 miesięcznym dzieckiem

Polecane posty

Gość Ona ja

i co zrobić mam? Nie jestesmy małżeństwem, mamy dziecko, nasz zwiazek trwa(ł) 4,5 roku.. Mówi ze kocha i kochac bedzie zawsze, ze mu zalezy na moim szczesciu ale nie chce być ze mna. Calowal sie z jakas dziewczyna na dyskotece i powiedzial mi o tym po miesiacu. chcialam mu to wybaczyc ale On na to ze będąc z nim bede siebie sama ranic i to nie ma sensu, ze nic nie ma sensu nic, ani bycie razem ani zycie osobno.. ja nie rozumiem tego.. może ktoś rozumie???

Gość zależy jaki facet po 40
może macie kryzys. Daj mu chwilę na zatęsknienie, nie wydzwaniaj, nie nagabuj, nie proś o powrót. Zwyczajnie zamilknij na jakiś czas na próbę.

Gość minus 69 w pościeli
jaki facet , taka postawa :P

Gość szkoda,że
jeśli dasz mu czas na zastanowienie, to tylko miesiąc. Później ustal alimenty itd. i zacznij myśleć o rozwodzie.

Gość pyysiulek
hmm sam nie wie czego chce? moze zrozumial, ze skoro raz sie calowal, to boi sie, ze zrobi to kolejny raz, i dlatego nie chce Cie ranic? Albo to nie byl tylko pocalunek ale sie nie przyzna, a ma wyrzuty sumienia..?

Gość Ona ja
znam go.. to byl tylko pocalunek..

Gość yu788
to czego oczekujeszs? lec do niego i blagahj zeby wrocil? kobieto zero szancunku do siebie..olej go nic juz z niego nie bedzie,

Gość Ona ja
nie mowie ze bede za nim latac bo wiem ze to gorzej bedzie, ale nie chce go stracic.. zwyczajnie pytam czy ktos rozumie jego zachowanie bo ja jakoś nie bardzo.

Gość dsfsdgdfgfhfg
i dobrze ci tak szmato

może ma kogoś na boku, albo rodzina, dziecko go przytłaczają... boji się i ucieka... Daj mu czas na zastanowienie się, po miesiącu porozmawiaj z nim... Tak wydaje mi się najwłaściwiej, chociaż w realu i tak zawsze wychodzi inaczej... Czasami rozum nie może wygrać z uczuciami...

taa , ona bedzie siedziała z ich WSPÓLNYM dzieckiem , cierpiała i czekała ,a pan i władca się wyhula wybawi i wróci. Żadnych przerw , wiem że Ci cięzko ,ale dasz radę ,paradoksalnie dasz rade dzięki dziecku :)

Gość podrywa laski na dyskotece
jak jakiś młokos, całuje się z nimi i potem pewnie też pieprzy je w toaletach a Ty się jeszcze zastanawiasz co zrobic, żeby wrócił. Po co się tak poniżac, w imię czego? W imię rodziny? Tak głowa rodziny się nie zachowuje, to niedojrzały skurwysyn, któremu znudziła się stałosc, dziecko, Ty. Chce zabawy to niech sie bawi. Zostaw, odejdź, postaw na nim krzyżyk. zycie nie kreci się wokół facetów, zrozum to. masz dziecko, masz dla kogo zyc.

Gość Ona ja
może racja.. tylko nadal nie rozumiem jego zachowania.. a może poprostu nie mam tego rozumieć tylko zostawić jak jest..

zostaw to tak jak jest a bedziesz cierpiala nie jeden raz i to przez cale zycie... dziecko pozniej tez moze na tym ucierpiec...

Gość Ona ja
to co ja mam z tym w koncu zrobic?/

Dowiedz się co zaszło na tej dyskotece... Czy Ciebie zdradził. Porozmawiaj z nim, powiedz, że oczekujesz od niego, że będzie bardziej odpowiedzialny, w końcu ma rodzinę... Jeśli będzie się upierał przy swoim daj sobie czas na przemyślenie... Wyjedź na kilka dni do znajomych, rodziny...

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.

Gość gość
minus 69 w pościeli 2011.12.27 jaki facet , taka postawa X Jaka kobieta takiego ma ojca dzieci.