Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisssa26

minimalne wynagrodzenie za pracę w Anglii

Polecane posty

Gość alisssa26

hej ! Ile wynosi w Anglii minimalne wynagrodzenie za pracę, jeśli ktoś pracuje przez agencję pracy ?

Gość alisssa26
A MYŚLICIE, ŻE JAK PRACUJĄ DWIE OSOBY PRZEZ AGENCJĘ PRACY TO SĄ W STANIE WYNAJĄĆ POKÓJ I MIESZKAĆ W MIARĘ NA DOBRYM POZIOMIE TZN. ŻE NIE MUSZĄ SOBIE WSZYSTKIEGO ODMAWIAĆ ?

Gość to zalezy gdzie
Przy mimimalnej stawce w Londynie na nic was nie bedzie stac. Jak wyjedziecie gdzies bardziej na polnoc to przy minimalnej stawce dla 2 osob bedziecie w stanie wynajac jedopokojowe mieszkanie i miec za co zyc, chodzi mi o podstawowe rzeczy jak jedzenie i ciuchy.

Gość alisssa26
no to nie jest źle... do Londynu raczej się nie pcham tylko bardziej na południe :)

Gość mieszkanie a dom to
ale to zalezy co chcesz sobie odmawiac? kupno snickersa? czy wyjazd co dwa meisiace do dubaju? na snickersa bedzie cie stac najgorsze jest meiskznaie w pokoju -to jest strasznie niekomfortowe i na mieszkanie nie bedzie was stac a wiec to jest zajebisty minus.

Gość zaczarowany olowek1000
bzdura, ze w Londynie nie dadza rady. Przy minimalnym wynagrodzeniu i 40 godzinnym tyg pracy maja okolo 900 funtow, razy 2 daje 1800. WYnajecie studio flat to koszt okolo 600-800 z rachunkami, zalezy jaka dzielnica, ale podejrzewam, ze nie beda sie pchac do pierwszych stref. ZOstaje 1000 i co to malo? Czasem mam wrazenie, ze osoby co tak krytykuja zycie w Londynie ani razu tu nie byly:o

Gość mieszkanie a dom to
mieszkam w londynie od 7 lat.

Gość mieszkanie a dom to
niestety jeszcze nie widzialam mieszkanie gdzie nie trzeba placic rachunkow a doajzdy do pracy sa darmowe..... rachunki: woda ,gaz ,prad= 150f miesiecznie internet- 40f miesiecznie telefon- 30f meisiecznie council- 100f miesiecznie dojazdy- ja place 130 za osobe!

Gość mieszkanie a dom to
czynsz za studio w biednej 3 strefie to min,.600 f meisiecznie,

studio w 4 strefie to koszt okolo 600 funtow

z rachunkami oczywiscie. Sama wynajmowalam wiec wiem

nie widzialas twoj problem :D ja wynajmowalam 1 bed flat 2 lata temu i mialam rachunki wliczone w cene czynszu. To, ze czegos nie widzlalas, nie znaczy ze nie istnieje. Nigdzie nie napisalam, ze dojazd do pracy nie kosztuje, a ze ty placisz 130 nie znaczy, ze kazdy tyle placil bedzie.