Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibiialibii

kregoslup szyjny odcinek

Polecane posty

Gość alibiialibii

witam wszystkich cierpiacych od 5 lat mam problem z bulem w odcinku szyjnym kregoslupa ,do tej pory szukam metody by sobie pomoc ,chodzilem na fizykoterapie chcialbym sie dowiedziec ktora z metod komus pomogla i byla najskuteczniejsza ,od miesiaca cierpie na lekkie zawroty glowy,jak obracam szyja to mi trzeszczy jakby kosc o kosc ale sprawnosc ruchowa puki co to mam,przez te 5 lat nachodzilem sie po specjalistach jedynie zastrzyki mi pomagaly , na internecie jest duzo opisane o leczeniu ale najlepiej to chcialbym sie skontaktowac z osoba ktora pozbyla sie bulu i ma jakas konkretna metode z gory dziekuje za pomoc

Gość zasaderka
Witam, też mam problem z kręgosłupem szyjnym, przy silnym bólu pomagają mi plastry KAPSIPLAST naklejam na miejsce bolące. pomagają na dluższą metę ćwiczenia na te mięśnie, w poradni rechabilitacyjnej dostałam skierowanie na instruktaż, rechabilitantka nauczyła mnie prawidłowo je wykonywać i robię sama w domu , po jakimś czasie poczujesz, że jest lepiej a poza tymzwyrodnienie nie powiększa się mięśnie są rozlużnione, powodzenia!

Gość alibiialibii
no wlasnie czy kalogen zawarty w 4flex moze pomuc ;bo mam ten lek ale wypilem dopiero kilka saszetek,tam w opisie pisze jedynie o bulach kolan a o kregoslupie ani slowa

Gość alibiialibii
i co jak dlugo to spozywasz by czuc sie dobrze ,,, a ta dieta co dalas linka to sprawdzona przez ciebie

ja jestem na żywieniu optymalnym 8 lat.mąż i dziecko od kilku m-cy. moja siostra jako młoda dziewczyna chorowała na gosciec postepujacy. żo pomogło. mineło ponad 15 lat -jest zdrowa. http://www.optymalni.poznan.pl/wprowadzenie-do-zo/na-czym-polega-dieta-optymalna.html http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=96

Gość alibiialibii
dziekuje za linki to se musze poczytac a nie tyje sie od tej diety bo ja mam lekka nadwage mam 179 a waze 83 wiem napewno jak bym schodl to bylo by mi lzej ale ja tak waze od ponad dwudziestu lat a mam juz 43latka