Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna kawka

Podoba wam sie taka posciel?

Polecane posty

Gość rysa na oku
masz duże cycki :)

Gość bardzo ladna ta posciel
mi sie podoba

Gość poranna kawka
??

Gość nova vizazanka
nie mam, ale podoba mi sie, fajna :D

Gość nova vizazanka
Juliusz Cezar, podoba mi się ta riposta :classic_cool: mysle, ze ta cena jest spoko.

Gość poranna kawka
zastanawiam sie nad kupnem 2 kompletow: biało-czarnej i kremowej:) tylko sie boje ze materiał bedzie cienki i po kilku praniach do wyrzucenia:( no i ze ta czarna czesc zafarbuje białą:o

Gość nova vizazanka
ale nie kupowalabym od tego sprzedawcy, zobacz na jego komentarze

Gość nova vizazanka
ie wiem czy to otej poscieli ale byc moze: psychedelix (165) ( Kupujący ) Neutralny śro 13 paź 2010 14:55:15 CEST 1263973369 Pokaż obsługa transakcji ok, jakość zakupionej pościeli w baranki koszmarna, pościel wypłukałam w zmiękczaczu bo była śmierdząca i sztywna,po płukaniu zaczęła schodzić farba!,żal pieniędzy bo pościel nie nadaje się do użytku,nie polecam [Odpowiedź z: czw 28 paź 2010 18:03:00 CEST] Nie potrzebny taki szybki komentarz.Przecież można było pościel zareklamować odzyskać pieniądze lub wymienić towar.Przyznaje ze miałem 3 zgłoszenia o tym incydencie i natychmiastowo wycofałem całą partie towaru.Wystarczyło zadzwonić.

Gość nova vizazanka
a spojrz na jego komentarze zwrotne, za neutrala pisze ze zastanawia sie nad wystawieniem negatywa zeby kontrahent mal nauczke ze allegro to nie zabawka, wyzywa od oslow. dla mnie taki sprzedawca, nawet jesli ponad 99% komentow ma pozytywnych, jest po prostu skreslony - za totalny brak szacunku dla kupujacych

Gość poranna kawka
własnie mysle nad jej jakością, wiekszosc klientow jest zadowolona. ale jak to z poscielą, wolałabym zobaczyc na zywo. Inni sprzedający tez mają tę posciel i nie sądze by sie rozniła jakościa od tejo prezentowanej u allegrowicza z linku.

Gość nova vizazanka
sprawdz jaka to firma robi i poszukaj dystrybutorow stacjonarnych, moze gdzies w Twojej bliskiej okolicy sa tacy

Gość gość
Ja kupiłam raz na allegro i sie okazała bardzo słabej jakości. Dopiero siostra mi poleciła dobry sklep gdzie można kupowac bez obaw http://www.elway.biz/34-posciel-3d-160x200 zamawiałam juz nie raz i posciele i prześcieradła. Właśnie szukam wzorów na prezenty świąteczne.