Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poloaaa

Jak pić żeby się nie upić ?

Polecane posty

Gość poloaaa

Niedługi wybieram się z kolegą ze studiów na picie wódki, świętujemy zdanie egzaminu. To żaden chłopak po prostu kumpel zresztą oboje mamy partnerów. Chodzi o to że już kiedyś z nim piłam i po 5 kieliszkach wszystko mi sie w głowie kręciło :o Więc mam pytanie jak pić żeby się nei upić albo jak udawać że pić a nie pić :P

Gość MSka;)
ja zazwyczaj wypije ,,tradycyjnie,,2 kieliszki góra też zależy jakiej wódki i dość bo tyle mi starczy,nie lubie sie upijać:P

Gość poloaaa
no własnie ja nie chcę się upijać chcę jego upić żeby nie myślał że ma taką mocną głowę :P

Gość hiena,699
baby nie powinny pić !!!!! ona upijają się jednym kielonkiem już lepiej na drutach porobić

Gość zjedz wczesniej
duzo mandarynek.wit.c

Gość dfdfdfr
dobrze się najedz, ale tak naprawdę dobrze - najlepiej dużo mięsa. nie mieszaj alkoholi, ewentualnie możesz też zachowywać się trochę frajersko, ale kobiecie to uchodzi - pij po pół kieliszka

Gość flitłut mak king krimson
popijaj zawsze wodą z butelki.... tzn udawaj,że popijasz a tak naprawdę wypluwaj do niej wódę,

Gość kromaa
nie wolno wódki popijać wodą bo się pozygasz

Gość czerwona truskawka__
flitłut mak king krimson ahahaha dobre :D sama spróbuje :D

Gość MSka;)
może rozcieńczaj wódke z wodą lub jakimś sokiem,zrób sobie drinka,tak prędzej wypijesz wszystko co do cna i spróbuj sie delektować nim,a jego zagaduj i lej mu do kielicha ile wlezie tylko tak żeby nie spadł z kanapy:D

Gość poloaaa
Beatka s-k nie mierz wszystkich swoją miarą beatko :D

ja tak robię, z jakiegoś filmu to odpatrzyłam :P tylko trzeba uważać żeby cię nie wypatrzyli i nie dawać nikomu picia:)

[zgłoś do usunięcia] kromaa nie wolno wódki popijać wodą bo się pozygasz przeczytajże mego posta jeszcze raz a dokładnie 🖐️

Gość poloaaa
MSka;) no niestety drinki nie wchodzą w grę będzie tylko wódka i dwa kieliszki ;) a ktoś tu pisał o piciu pół kieliszka tak nie zrobie robić bo to będzie widać że połowę wylewam a ja chce pić tyle co on ale nie chcę się bardzo upić ;) Ten pomysł z wodą jest niezły ale ktoś tu pisał że po wodzie sie wymiotuje czy to prawda ?

ale ty tej wody nie masz pić TYLKO UDAWAĆ, ŻE PIJESZ i wypluwaćdo butelkiwódę :D tylko butelka musi być nieprzeźroczysta ofkoz:D

Gość poloaaa
flitłut mak king krimson ok już rozumiem chodzi tylko o to żeby udawać że się popija ;) ale jak on wie że po wodzie i wódce się wymiotuje to mi powie żebym wodą nie popijała, chyba sobie zamiast butelki wody wezmę butelkę soku i będę tak robić :D

Gość MSka;)
moja siostra pije drinki typu wódka z energy drinkiem i dziwne że sie nie upija:)ale nie radze tak robić tym którzy mają słabe serducho...:classic_cool:

Gość ja też szukam butów .
flitłut mak king krimson zajebisty pomysł :D:D na sylwestra wypróbuje :D

Gość angela.......
To z ta butelką toz filmu "coyote ugly " czy jakos tak się to pisze :D

Gość robinson wydm.
nie pij bo wstydy narobisz jak się można spić po dwóch kieliszkach :o

Gość jynky
to jest kiepski pomysł z tą woda w butelce. Bierzesz kielicha do buzi wypijasz i niby co trzymasz w buzi ? Przeciez to będzie widać że tego nie popiłaś nim wexmiesz sok żeby to wypluć udając że pijesz to on zobaczy że coś kręcisz.

angela,no chyba tak :D pamiętam , że to w jakimś filmie wypatrzyłam właśnie:)

jynky jak się to sprawnie zrobi to nic nie widać,

Gość poloaaa
flitłut mak king krimson hah idę ćwiczyć z wodą w kieliszku i butelką zobaczę jak mi to idzie ;)) Dzięki za pomysł :*

zjedz wcześniej coś b. tłustego i sobie nie żałuj, tylko uwaga jak potem człowieka chwyci to może zobaczyc swiatło

Gość rbrtbrtb
faceci robią tak biorą kiliszek wódki trzymają go całą ręką tak żeby zakryć że coś jest w środku zagadują kompana a międzyczasie leją wódkę po kancie spodni :D tylko spodnie muszą być czarne a najlepiej garniturowe bo nie wsiąka :P Njaczęściej robi tak pan młody na weselu żeby się z każdym napić i nie upić :P

Gość MSka;)
robinson-można:) jak ktos jest abstynentem jak ja ale od czasu na święta ,urodziny czy sylwka sobie wypije to po 2,3 kielunkach jest gorąco..

Gość magdamaj82282
Anke no ja tak raz miałam tez kiedyś na studiach świętowałam zday egzamin i wypiłam 0,7 w ciągu 10 minut :o Bożeeee co ja wtedy przeżyłam, myslałam że umrę :o już tunel widziałam ;)