Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanabanana

Czy twoj partner tez brzydzi się robic ci minetkę?

Polecane posty

Gość oon stary
dooobra jesteś to chyba kpisz sobie z nas

Gość oriigaamiiii
Przynajmniej wiem ze mnie nie zdradzi ' bo sie do tego nie nadaje' hehe

Gość oon stary
Ty pierwszą okazję wykorzystasz do zdrady

Gość oriigaamiiii
Nie no mozna pożartować ale tak naprawde nie jest to smieszne.

Gość oon stary
wyjdz za niego z rozsądku potem bądzie Ci do śmiechu

Gość oriigaamiiii
nawet nie wiecie jak mam na to ochote.. zeby z innym pojsc, a byly sie do mnie odzywa caly czas, rozeszlismy sie bo krecil z kims na boku( chce wrocic ale nie ma mowy ze wzgledu na to co zrobil) ale co z tego jak bylo mi z nim bosko :] przynajmniej mnie pożądał .

Gość oriigaamiiii
mogla bym sie spotykac z nim na seksik :P ale wiem ze jest z tych co moglby to wykorzystac przeciwko mnie jesli bym nie chciala z nim byc wiec to mnie powstrzymuje od tego//

Gość oon stary
znajdz sobie innego i tyle

podziwiam Cie za odwage zmarnowania sobie zycia... dziewczyno otworz oczy... lepiej byc wolna i niezalezna, usmiechnieta niz miec meza, kwasna mine i puszczac sie po katach... :D ale to jest tylko moje zdanie...

Gość oriigaamiiii
no mam nadzieje ze spotkam kogos wartego zapomnienia sie..

Gość oriigaamiii
Z kamienną miną oraz z całkowitym opanowaniem maszeruję wytrwale przez palące piaski Sahary w poszukiwaniu parujących stolców, wygrzewających się leniwie w blasku słońca, które gdy napotkam otaczam wielką troskliwością i pieczołowitością, przyglądam się im z zaciekawieniem oraz uraczam swój nos ich wspaniałym aromatem, po czym rzucam się na upragnionego świeżego stolca i pożeram go, nie zważając na zasady savoir-vivre, delektując się jego niepowtarzalnym smakiem oraz konsystencją, dając sobie jednoczesnie do zrozumienia, że życie jest piękne oraz czując, jak duma wypełnia moją pierś, a radość gości w moim sercu

Gość oon stary
no widzisz już chcesz

Gość oriigaamiiii
co to za podszyw?:/

Gość górnik
dziewczyny opamiętajcie się jakich macie facetów którzy mówią że brzydzą się lizać cipkę pogoncie ich natychmiast ja nie wyobrażam sobie żebym nie mógł lizać cipki swojej kobiety

Moj mąż to jak by mógł to by spał w takiej o to pozycji - jego usta na mojej c***e ;-) Kocham Go do szaleństwa:-) !!!!

Gość mariner
AKT MINETY ZE STRONY FACETA JEST AKTEM DEMONSTRACJI ZE ONA JEST NUMER JEDN DLA NIEGO.on wie ze jej to sprawia przyjemnosc i daje jej to co najlepsze.SKORO UNIKA TO MOZE TO BYC DOWOD NA: 1.HIGIENa! czystosc tych okolic jest obowiazkowa.Umycie sie przed obowiazkowe! 2.Brzydzo sie swoja sperma i lizanie uwaza za lizanie wolasnej spermy.TRza z nim porozmawiac i wybadac NIEKTORZY TAK MAJA ZE NIE AKCEPTUJA SWEGO PENISA I SPERMY 3.Macie jakies wewnetrzne napiecia i konflikty ,nie rozliczone .JESTES MOZE ZBYT DOMINUJACA I NARZUCASZ MU SWOJA WOLE. On podswiadomie uchyla sie przed toba! 4.SPELNIA SWOJ OBOWIAZEK MAZLENSKI BO TAK MU KSIADZ KAZE ! na spowiedzi,czyli tak jakby sie odlewal,czysta fizjologia. 5.Zmeczony po pracvy 6.niekumaty i trzeba go uswiadomic poprzez delikatne popychanie i zachecanie ,instruowanie W wielu zwiazkach ko0bitki oczekuja ze facet czyta w ich myslach ! co jest absurdem !

Gość żona 28 lat po ślubie
Każdy normalny facet lubi to robić i lubi jak jemu się robi, oni tak mają, jeśli nie tzn że to dewianci. Z domu rodzinnego pamiętam że ojciec ze swoimi szwagrami o tym żartował więc raczej to robili z naszymi matkami, mój stary dalej to robi, a syn też chyba nie inny sądząc po zachowaniu synowej i ich uśmiechach. Oni po prostu lubią to robić.