Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinusiowe.Oczko

Ginekolog - podryw - ratunku!

Polecane posty

Gość Malinusiowe.Oczko

Mam super lekarza, który otoczył mnie prawdziwa troską. Wiele razy ratował mnie z różnych zdrowotnych opresji, a ostatnio nawet pocieszał, jak mnie chłopak zdradził. Ten facet jest po prostu NIESAMOWITY. Cóż ja będę wiele pisać - podoba mi się bardzo. Jak mogłabym nawiązać z nim jakiś bliższy kontakt?? Macie jakieś pomysły? Chętnie umówiłabym się z nim na kawę lub do kina, tylko nie wiem jak :/ A on tez do super śmiałych nie należy ....

Gość Ursulek55sad
A już myślałam, że trafiłaś na jakiegoś zboczeńca, który Cię podrywa na fotelu.... A tu widzę, że sama zastawiasz sidła na doktorka. Zanim cokolwiek zrobisz, sprawdź, czy facet nie jest w związku. Szkoda rozbijać udane duety. Bądź rozważna.

Gość Malinusiowe.Oczko
Oj, może trochę zły tytuł wątku. Generalnie chodzi mi o umówienie się z tym lekarzem, bo to naprawdę wyjątkowo super facet. Aż żal odpuścić. Tylko absolutnie nie mam pomysłu, jak zagadnąć lekarza. Nie chcę, by poczuł się urażony.

Gość Jako lekarz Wam powiem że taki
Jako lekarz Wam powiem że takich pacjentek mam na pęczki. Dziewczyny rzadko kiedy ,któryś lekarz jest wolny, więc po co w ogóle te całe zachody. A z tym umawianiem się z pacjentkami na pęczki, to mity.

Gość PojesnsjacX
Problem stary jak świat: jedno się zakochało, a drugie o tym nie wie :D Dziewczyno zaproponuj wspólny spacer, zaczaj się pod gabinetem wieczorem ,że niby przypadkowo na siebie wpadniecie itp. Potem może jakieś kino, kolacja... ze śniadaniem :) a jak jesteś kobietą z jajami, to zaproponuj walkę na śmierć i życie: http://prezentokracja.pl/Ekstremalna_jazda_na_torze_wyscigowym_2_osoby/produkt.html

Gość Malinusiowe.Oczko
Drogi lekarzu, który raczyłes się tu wypowiedziec. Nie jestem żadną kolejną "d..ą", która leci na każdy biały fartuch. Mam swój honor i godność. Nadajemy z tym lekarzem na tych samych falach, nie zauważyłam, by był w stałym związku, wiec dlatego postanowiłam zadziałać.

Gość asskhdkjszxaqqqq
tez miałam kiedyś takiego lekarza, który adorował mnie na każdym kroku. Gdy wreszcie (po kilku miesiącach!!!!) ośmieliłam się i zaprosiłam go na kawkę. Facet był wielce zaskoczony takim obrotem sprawy. Nagle przypomniał sobie, że ma żonę i dwójkę dzieci. A obrączki ponoć nie nosi, gdyż w tym zawodzie "łatwo zgubić". No żenada wybitna.

Gość orkiestrowetraby
Ale wy dziewczyny naiwne jesteście. Serio wydaje się Wam, żekażdy lekarz, to tylko myśli o romansach? Przeciez to sa normalni mężczyxni. Mają swoje prywatne zycie, problemy, żony, dziewczyny, kochanki. To że ktoś przez chwilę okazał Wam trochę czułości w lekarskim gabinecie nie oznacza, że od razu wyraża chęć na bliższą znajomość....

Gość szanuj się dziewczynoddddd
straszna żenua z tymi podrywami. doktorek się pewno opędzić nie moze od takich chętnych do fliurtowania i rozkładania nózek....

Gość doktor alban1222
ile jeszcze takich naiwnych jak Ty się znajdzie.... ?

Gość bocianielotyloty
hahahahahah, piękne podsumwoanie. rzeczywiscie ginekologa to trudniej skusić, skoro wszytsko mu juz pokazałas. oj, paredon nie pokazałas swego cundego wnetrza duszy

Gość wjtrggjdcu
Jedni wolą gonić króliczka, inni wolą mieć króliczka od razu na talerzu... Pardon na fotelu :)

Gość johanesska3
Nie przesadzaj, mój lekarz poświęca mi zdecydowanie więcej czasu. I jakoś nie rozmawiamy wyłącznie o moich problemach zdrowotnych. Zapewniam Cię, że jak ktoś chce, to zawsze może poznać drugiego człowieka.

Gość czersetdas
naprawdę są jeszcze ludzie, którzy kuszą się na te głodne kawałki ginekologów?

Gość KusyRychuw
Gdybym był ginekologiem, to też bym laski wyrywał :) Ale jestem tylko ślusarzem, więc i rwanie słabe :/:/:/:/:/

Gość urbanowskyyys
tak, tak, tak, każdemu się marzy, co Rychu?

Gość dwudziesto-jedno-latka
Oj ginekologa to ja bym nie chciała ;P Ale jak ci się tak podoba to podrywaj ;).

Gość Mogłabym być z kazdym ale
Mogłabym być z kazdym lekarzem, ale ginekologa nigdy bym nie wzięła. Wydaje mi się, że to właśnie ginekolodzy sa jedną z grup społecznych narażoną na najszybsza impotencję. więcpo co komu taki mężczyzna z felerem?

Gość alojzynka437889121
a skąd Ty niby masz informację, że ginekolodzy są impotentami????? ja akurat jestem w zwiazku z jednym ginekologiem i powiem ci, ze nigdy wczesniej niemialam tak dobrego seksu. nie gadaj wiec glupot, jesli nie wiesz.