Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polinkama

Darmowe próbki ciągle ich nie ma

Polecane posty

Hej! Jak było u Was z tymi darmowymi próbkami. ja zapomniałam wypełnić formularzy w szpitalu więc później wysłałam je pocztą do tej pory nic mi nie przysłali. wiecie może skąd mogę je otrzymywać żeby to było pewne?

Gość grysikowapanienka
heh ja urodzilam we wrzesniu, oddalam te kartki poloznym a tu cisza i nic nie widac. wzieli dane i na tym koniec

Gość grysikowapanienka
tylko pudla umieli łądne dac a w srodku masa zbędnych ulotek , kilka próbek. duzo obiecywali ale teraz milczą

pudełka przysyłali w okolicach 4,6,9 i 12 mies. życia dziecka. Bardzo dużo tego dostałam

Gość melodiaaaa
szczęściara...bo dostala darmowe próbki?? o litosci, co za bieda z nędza, patologia tylko chyba cieszyc sie tak moze z bezplatnego badziewia:O

cieszyć się z małych rzeczy... to jest prawdziwa umiejętność a nie droga pani bieda z nędzą

Gość małamamam
ja rodziłam we wrzesniu, oddałam formularz jeszcze w szpitalu,córka ma teraz 3,5 miesiąca i też nic nie dostałam... jedynie zaproszenie do jakiegos głupiego klubu Disneya...

Gość kamila.mb
Ja dostałam gdy mały skończył chyba 4,5 m-ca. Nie spieszą się z tym zbytnio, ale raczej przyślą.

Gość mamama27
ja dostałam tylko pudełko przy wypisie ze szpitala - potem już nic - zapisałam sie też do wszystkich większych stron jak bobovita czy nestle i nigdy nic nie dostałam..

Gość o mnie też położna zapomniała
w szpitalu coś tam dostałam Potem jak była u mnie położna również zostawiła mi 3 paczki w których próbka nadawała się tylko krem nivea przeciw odparzeniom bo reszta była przeterminowana ;/ i wypełniałam 3 formularze które dałam położnej i powiedziała że co miesiąc będą mi coś przysyłać gówno prawda mi się wydaje że te paczki bierze dla siebie bo nawet przy mnie skreślała moje dane i pisała przechodnie do któej chodzimy Ze szpitala przysłali mi : Obiadek marchewkowa z ryżem itaki poradnik z bobovity i tam jest dużo fajnych rzeczy na temat rozszerzania diety i jakie produkty mają i ostatnio śliniaka z bebilonu i też poradnik a i próbkę mleka bebilon 2 I myślę aby przy okazji w przechodni zapytać się o te paczki co miały mi przychodzić czy dać sobie spokój ? jak myślicie ?