Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajacaa11

Czy jest nadzieja

Polecane posty

Gość Pytajacaa11

Czesc!Ostatnia miesiaczke mialam 1 grudnia.Do zblizenia doszlo 12 i 16 grudnia.Od wczoraj mam bole podbrzusza takie jak na miesiaczke jednak duzo slabsze,lekki bol piersi po bokach i mleczne uplawy.Zrobilam juz 3 testy wszystkie wyszly negatywnie.Glupia jestem,bo wiem ze to za wczesnie na dodatek nie rbilam ich rano:P Cykle mam rozne,przewaznie 32 dniowe.NIgdy nie mialam takich bolow brzucha przed okresem,zawsze byly w pierwszy dzien gdy miesiaczka juz sie pojawila.Jak myslicie,czy jest jakas nadzieja?Czy ktoras z Was miala bole przed terminem spodziewanej miesiaczki?a pozniej okazalo sie ze to ciaza?Wiem,ze nikt nie jest wszystkowiedzacy,chcialabym tylko,zebyscie podzielily sie swoim doswiadczeniem:)

Gość Pytajacaa11
up

Gość moye t
trudno powiedzieć nie zawsze odmiana znaczy ciąża. musisz czekac do terminu okresu i zrobić wtedy test.

Gość Pytajacaa11
Tak wiem,niestety jestem niecierpliwa i niepotrzebnie robie sobie nadzieje:/ Tylko ten bol podbrzusza mnie zastanawia a do okresu jeszcze pare dni

Gość rany ja czasem bóle
podbrzusza miałam do 2 tygodni przed okresem.

Gość moye t
nie znaczy to nic albo ciąża albo okres będzie. U mnie jak nigdy pojawił się ból piersi w cyklu więc myślałam że się udało a okres nadszedł co do dnia. A w kolejnym cyklu żadnych odstępstw a ciąża była.

Gość Pytajacaa11
Do rany:jak mialas bole podbrzusza dwa tygodnie przed okresem to moze mialas bole owulacyjne.Zreszta,dla Ciebie to moze norma,dla mnie nie a mam juz 27 lat:) Chociaz moze widocznie teraz tak bede miec co miesiac.No nic poczekam i zobacze.Dzieki Moye za odzew:)

Gość IzaIKam
Ja miałam lekkie bóle podbrzusza przed spodziewana @ i okazało się ze jestem w ciąży.Każda kobieta reaguję inaczej.

Gość grysikowapanienka
do pytającej: trzymam kciuki za Ciebie, u mnie tak było jka u Ciebie i dzis mam3 mies córeczkę

Gość Pytajacaa11
Chciałabym,zeby sie udało,chociaz z drugiej strony mam mieszane uczucia.Najbardziej denerwujace jest to,ze ja chce wiedzieć JUZ!!hehe a czasu sie nie da przeskoczyc i cierpliwie trzeba czekac.Pewnie kazda kobieta tak ma:)

Pytajaca, moze marbe pocieszenie ale jakas nadzieja jest ;) U mnie bylo tak, ze 4 dni przed planowana @ test negatywny, a bole podbrzusza zaczely sie w niecaly tydzien po owulacji, plus silny bol piersi;) Dzien przed planowana @ test juz pokazal druga kreseczke. W pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow, oprocz braku @.

Gość Pytajacaa11
PIersi sa tylko pelniejsze i bola po bokach(no ale przed okresem tez tak moze byc) A czy miałyscie uczucie wilgotnosci i mlacznobiały śluz?Brzuch boli po bokach czasami zakuja jajniki a jaks ie poloze to nie czuje nic?wszystko jest po prostu INNE niż zwykle

Gość Pytajacaa11
A podbrzusze boli leciutka jak w czasie okresu.Tak sie wlasnie nakrecam,ze masakra.Jesli to nie ciaza to nic,dopiero zaczelismy starania:)

Gość Pytajacaa11
Bóle brzucha ustąpiły.Jeśli juz sa,to jakieś kłucia ,raz na jakiś czas.Wystepuje u mnie dużo białego sluzu.Jest on bezwonny.Jutro robie test,chociaz nie mam wielkich nadziei:/Moj facet zwrocil wczoraj uwagena moje piersi,ze sa jakies inne hehe (nic nie wie o moich podejrzeniach) Ja zadnej wielkiej zmiany nie zauwazyłam,sa moze troszke wieksze i bola po bokach-no ale przed okresem tez takie sa