Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOZE TROCHE GLUPIE

PYTANIE W SPRAWIE SKYPA I IPHONA !!!!

Polecane posty

Gość MOZE TROCHE GLUPIE

Mam pytanie, jeśli mam skypa na laptopie i mam status niewidoczny to czy osoba, ktora ma skypa na np Iphonie czy innym podobnym.... będzie wiedziec, ze jestem online? Jeśli tak, to po czym ta osoba to moze sprawdzic i co mogę zrobic, żeby nie mogła wiedziec, czy jestem dostępna czy nie. Prosze o odpowiedz!

Gość prawde Ci powiem
NIE BEDZIE WIEDZIEC CZY JESTES DOSTEPNA. JAK U SIEBIE ZAZNACZASZ ZE JESTES NIEDOSTEPNA CZY NIEWIDOCZNA TO TA OSOBA WIE ZE CIEBIE NIE MA.

Gość MOZE TROCHE GLUPIE
W tym problem, ze mam osobe w kontaktach ktora wie, kiedy jestem przy laptopie, choc mam status niewidoczny! Podobno poznaje to po logo kamera, i podobno moze to tylko sprawdzic jesli ma skypa na iphonie...itp a nie na laptopie. Niestety nie wszystko zrozumialam, bo to cudzoziemiec. Dlatego prosze o wyjasnienie.

Gość fjalk;fa
nikt nie wie?

Gość Gghfffggg
Ja mam skype na Ios na ipadzie. To ta sama aplikacja, ktora jest na iphonie. Widac czy ktos jest. Zaraz ci powiem czy jest roznicy przy kamerce.

Gość Gghfffggg
Ja nic takiego u sibie nie widze ale moze jest.

Gość hmm hmm hmm
dzieki za sprawdzenie, wiem, jednak ze mozna to sprawdzic, moze ktos potrafi opowiedziec na moje pytanie.

Gość kotka74-81
jak sie logujesz , nawet na nie widocznym to widac jak sie logujesz jak ma Ciebie w kontaktach tzn ikonka wyskaluje mu

Gość ja Ci odpowiem..........
jesli osoba ma w opcjach zaznaczone - uruchom skypa przy starcie systemu- to mimo,ze bedzie na niewidocznym bedziesz widziala,ze jest dostepny.

Jezeli masz zaznaczone ze masz byc niewidoczna, to pozostajesz niewidoczna, niezaleznie od tego, jaka ktos ma aplikacje na swoim sprzecie. Jezeli ktos twierdzi, ze wie, kiedy jestes obecna, to albo blefuje, albo udalo mu sie trafic albo zalozyl ci keyloggera.

Inna sprawa jest to, ze Skajp dziala w taki sposob, ze niby jest funkcja "niewidoczny". Ale jezeli wysylasz komus wiadomosc, a on nie jest zalogowany, to ta wiadomosc "czeka". W momencie, kiedy zalogujesz sie na skajpie, nawet jesli jestes na "niewidocznym", osoba, ktora ci ta wiadomosc wyslala, a ktora w tym momencie tez jest na skajpie zalogowana, widzi, ze wiadomosc zostala dostarczona, co jest rozwnoznaczne z tym, ze wlaczylas skajpa u siebie.

Gość to jeszcze jedno pytanie
a jesli mam status niepodlączony, czy wtedy rowniez widzą ze jestem przy laptopie? chyba nie, bo ja tez nie moge sprawdzic kto jaki ma status! Odnośnie tej osoby, ta osoba wie czy jestem przy laptopie nawet jesli loguje sie na skajpa po mnie, potrafi to stwierdzic, twierdzi, ze po jakims logo kamera! naprawde nie wiem, jak to sie sprawdza!

Gość noch einmal
afajf'ajf

Gość agatajas
Widzieć nie będzie jak masz niewidoczny status ale jak ci wyśle wiadomość to zobaczy że jest dostarczona i w ten sposób będzie wiedziała, że się ukrywasz polski na skypa w Preply http://preply.com/pl/polski-przez-skype