Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ticketpro

Tommee Tippee-opinie

Polecane posty

Gość ticketpro

dziewczyny czy probowalyscie ich produkty butelki,smoczki??jakie macie wrazenia i czy wasze dzieci lubialyrzeczy tej firmy?

Gość moye t
testowaliśmy różne kubki niekapki z TT ale tylko z tego bylismy zadowoleni: http://www.tommeetippee.pl/viewproduct/parentcat/2/subcat/6/pageid/104/ Inne kubki z TT średnio spełniały swoją funkcję. Butelek ani smoczkow nie używaliśmy. Mieliśmy tez ten gryzak: http://www.tommeetippee.pl/viewproduct/parentcat/3/subcat/10/pageid/2/ ale kompletnie nie przypadł dziecku do gustu -od razu go wypluwało.

Gość ticketpro
dzieki czy ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia z ta firma??

Gość kawka879
Używałam dla małego tych butelek, ale nie sprawdziły sie gdy chciałam ja włożyc do termosu bo butelka była zbyt pękata, potem zmieniłam na dr Browna i używam do dziś, jestem zadowolona.

Gość hahahhaha:D
ja uzywam tt na zmiane z brownem i tt sa o niebo lepsze, bynajmniej moja corka je woli

Gość gegerge
Raz tu pisałam... Dla mnie idiotyczne w kształcie i niepraktyczne, miarka na butelce ledwo czytelna, krawędź wewnątrz nie ułatwia mycia. Dla mojej córki - jedyna butelka z której zechciała pić mleko po odmowie kilkudniowej i próbie "zagłodzenia się" w wieku niemowlęcym.

Gość hahahhaha:D
jak sie kupuje najtanszy chalm z miewidoczna miarką - to sie nie narzeka kochaniutka

Gość a mozeeeeeeee
ja używam butelek i mam tez laktator ręczny . Jestem bardzo zadowolona bo od początku udało mi się karmić córkę mieszanie. Jak byłam w domu to karmiłam piersią a na spacery ścigałam pokarm do butelki lub brałam mm. Butelki mam już 10 miesięcy i nic się z nimi nie stało. Jedyny minus to termo opakowanie TT . Drogie i mleko szybko stygnie.

Gość Jaggnnnna
ja uzywam Aventu do dziś i jestem mega zadowolona! Słyszalam opinie ze butelki NUK sa bardzo fajne maja naturalny ksztal podobny do sutka mamy.

ja mam rzeczy do karmienia z TT. Butelki są okej(prócz tych z rureczką w środku,bo:leją,części lubią ginąć a w połączeniu z głodnym noworodkiem to istny sajgon, i niby miałby zapobiegać kolkom-nie zapobiegły) smoczki też mam z TT-bo syn lubi tylko te gumowe. I miałam laktator ręczny-ściągał super w przeciwieństwie do tego elektrycznego, a niby ta sama firma.

Gość Bobobebe
Uwielbiam produkty TT:) A w szczególności butelki Closer to nature - http://bobobebe.pl/blog/2012/05/17/164/ , łyżeczek do karmienia, przewożnego podgrzewacza - termosika. Nie polecam zestawu do czesania i gumowych sliniaczków.