Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padari kuklu

jaka bluzka do czarnej krótkiej spódniczki ?

Polecane posty

Gość padari kuklu

jak w temacie..... czy pasuje koszulowa biało niebieska w paseczki ? i do tego marynarka ?

do czarnej spodnicy pasuje prawie wszystko , wiec koszula tez, ale napisz cos wiecej, np. na jaka okazje to ma byc, jakie masz buty, torebke.. :)

Gość padari kuklu
hmmm sylwester u znajomych nie mam za bardzo co ubrać,gdyż na codzień latam na sportowo kilka rzeczy wychodnych to własnie spodniczka,kilka koszul kozaki brązowe na małym obcasie płaszczyk w kratę torebek pełno mam w domu pożyczę od mamy bo ma chyba 100 :) No i nie wiem czy taki ubiór pasuje .... będziemy w domu sami mili znajomi ale nie chcę iść w porach.....bo mam od marynarki

a moze jakas bluzeczka letnia do spodniczki, krotki rekaw? jakies wesoly nadruk, cekiny, cos lekkiego np. w kolorze zlota lub z dodatkiem zlotego, zeby nie bylo tak "szkolno"? :) jesli kozaki sa jasne/neutralny braz to mozna by cos dobrac. :) jesli masz opcje dojazdu samochodem do kolezanki i nie wychodzicie na zewnatrz to mozna zaryzykowac jakies buty mniej zimowe, szpilki, moze botki? :)

Gość padari kuklu
Mam czarne botki , a jeśli kozaki to są ciemno brązowe znajomi mieszkaja blisko 300 m ode mnie śniegu nie ma więc botki mogły by być zamiast kozaków :) Coś dobiorę z tymi bluzeczkami bo koszula rzeczywiście trochę zbyt "wizytowa" pasuje bardziej na rozmowe kwalifikacyjną...... :)

Gość padari kuklu
Dzięki :) i wzajemnie

Gość czywieszzeeu
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest seksualny rekord świata? - ile lat miała najmłodsza matka? - dlaczego Fort Boyard nigdy nie spełnił swego zadania? - jak bogaty jest Bill Gates? - dlaczego już w niedługim czasie będziemy potrzebować drugiej planety? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! >>>>>www.CzyWieszZe.eu