Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perusia

gastroskopia czy ktoś ja mial ?

Polecane posty

hej :) jutro o 09.30 mam sie poddac wlanie temu badaniu ;/ strasznie sie boje jestem oropna panikaraa.... prosze opowiedzcie o swoich doswiadczeniach zwiazanych z gastroskopia .

Gość skaży szto
:( współczuję ja miałam mieć ale jak zobaczyłam te rure ...... zwiałam nie dałam se zrobić a powinnam :( zrobię to ale w narkozie

Gość skaży szto
W rytmach majestatycznej muzyki Danzela podskakuje po skalistych terenach Afganskich bezdrozy w poszukiwaniu drogocennych stolcow rosyjskich zolnierzy z wojny sprzed 15 lat. Kiedy juz moj sokoli wzrok dostrzeze upragniony skarb, z wytrawloscia godna chinskiego pracownika fabryki obuwniczej oczekuje na ten niepowtarzalny moment by zaatakowac ze zwierzeca furia ten mityczny artefakt. Gdy doskakuje do niego cytujac poezje Horacego wpatruje sie w owa guane niczym w puszke pandory a moje zmysly doznaja stoickiego katharsis. Gdy w koncu odwazam sie uniesc kupke momentalnie, nie zwazajac na nic palaszuje kloca pojekujac przy tym niczym piskle w swoim gniezdzie a nastepnie rozrywam swa koszule i rzucam sie na mine krzyczac EXEGI MONUMENTUM

tez juz z tym zwlekam miesiacami ;/ a z moim zoladkiem coraz gorzej ;/ a boje sie strasznie ..... ile trwao u Ciebie to badanie i czy to boli ?

będziesz z siebie dumna! :D to dobre badanie , dużo da lekarzowi by postawić diagnozę. powodzenia.

dziekuje :) mam nadzieje ze sobie poradze : slyszalas moze o gastroskopii przeznosowej ?:)

Gość 7 lat czajenia
wspolczujeeeeeeeeeee mialam i NIGDY WIECEJ!!!! najgorsze badanie ever!!nie boli ale jest obrzydliwe