Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznaadzieja

Wszystko mi się sypie. Nie wiem czego chcę.

Polecane posty

Gość Beznaadzieja

Mam 20 lat. Studiuję medycynę. Na kasę nie narzekam (sama się utrzymuję). Mam faceta. Niby wszystko zajebiście, ale czegoś mi brak w życiu. Jakiejś pasji. Uniesienia. Przejdźmy do sedna. Mój facet nie ma wykształcenia. Mało zarabia (i mało pracuje), nie ma ambicji planów. Do tej pory mi to nie przeszkadzało, ale teraz patrzę na to jakoś realnie. Ciągle nic mu się nie chce. Nigdzie nie wychodzimy. Sama prowadzę bujne życie towarzyskie i wiem, że On ma o to do mnie pretensje. Jak proponuję, żebysmy gdzieś wyszli to on znowu nie ma chęci. Kocham go, jesteśmy razem 3 lata, ale nie wiem czy to ma sens to wszystko dalej ciągnąc.

Gość minus 69 w pościeli
imprezowicz z kasą - dla ciebie byłby idealny

Gość uciekaj od niego
znasz powiedzenie z kim przystajesz tym sie stajesz, tez bedziesz taka mierna jak on, jak z nim zostaniesz, bo on cie sciagnie w dol i twoje ambicje

Gość Beznaadzieja
To nie jest tak, ze ja chcę kasy. Ja jestem typem kobiety, która sama na siebie zarabia, ale wolałabym miec kogoś, kto jest bardziej ogarnięty zyciowo. Dużo nie imprezuję, ale lubię od czasu do czasu. Przede wszystkim muszę się uczyc i jeszcze na siebie zarobic. A on ma wszystko w dupie i jeszcze myśli, ze studia medyczne to pryszcz.

Gość Anni123
20 lat i myslisz ze ten chłopak juz "to ten"?

Gość to dasz naszemu przeznaczeniu
Gdybym studiował medycynę jedyne studia na których warto mieć motywację do nauki,to nigdy nie napisałbym,że życie jest beznadziejne,tylko wkuwał i wkuwał,żeby wyjechać stąd.

Gość Beznaadzieja
Też myslałam, że życie będzie zajebiste jak się dostanę na lekarski ;) Ale przecież nie tylko profesja daje mam szczęście. Myślę, ze go kocham, nie interesują mnie inni, ale przecież trzeba myslec racjonalnie. Pamiętam, jak uczyłam się do matury to On był 'zawiedziony', bo nie miałam dla niego zbyt dużo czasu. Wgl chyba nie do końca mu pasuje ta moja medycyna.

. Kocham go, jesteśmy razem 3 lata, ale nie wiem czy to ma sens to wszystko dalej ciągnąc. Nie ma. I tak się rozstaniecie. Zaczniesz go porównywac do innych, staniesz się heterą aż w koncu go zostawisz. No chyba że : 1.jesteś brzydka i wychodzisz z założenia że jak nie ten to już zaden się nie trafi albo 2 jestesmy-se-soba-juz-XX-lat- i- nie-moge-go -teraz -zostawic-kocham-goooo 3.zrobi Ci dziecko 4.jesteś głupia. Tak więc jeżeli masz wątpliwości to nie trac czasu

Gość jestes w dzym miescie?
5. kocha go;) lepiej jednak zrzucic rozowe okulary i popatrzec na to z boku - chlopak powinien Ci kibicowac i wspierac sie w Twoich marzeniach, a nie ograniczac i lezec leniwie na kanapie;)

wspierac Cie

Gość Beznaadzieja
1. Brzydka to raczej nie jestem, mam tam jakieś powodzenie. Chociaż nie mnie oceniac moją urodę. 2. Desperatką też nie jestem. Jestem raczej typem racjonalistki. Nie wiem może powinnam sobie kupic kota? 3. Nie chcę miec dzieci. Bynajmniej na razie. Na śniadanie wpieprzam pigułki. 4. Żeby dostac się na medycynę, trzeba miec coś odrobinę tego, co Wy nazywacie 'Mądrością'. Ta nauka wychodzi z założenia, że mogą ją studiowac osoby posiadające nie tylko mózg, ale również rozum, co jest cechą człowieka myślącego (bo przecież wszyscy wiedzą, że każdy z nas jest człowiekiem, lecz nie każdy potrafi myslec lub każdy ma mózg lecz nie kazdy potrafi do używac) :) Amen.

Gość Beznaadzieja
Z racji studiów musiałam się wyprowadzic z małego miasteczka, do jednego z większych miast w Polsce. Tęsknię, ale już się do tego przyzwyczaiłam, chyba nawet lepiej mi 'na swoim'.

Gość mam pilottto mam laptoppo
ja tez bym zostawila, po co byc pozniej zfrustrowana niezaspokojoną mentalnie zgryzota? jest tylu mezczyzn z pasja, zmbicjami i z powerem, ktorzy by dodali Ci inspiracji, a przy nim sie ówsteczniasz. Zrób krok do przodu, zamiast dwa do tyłu, pamietaj!!

1. Wiec jesli nie odstaszasz wyglądem to juz połowa sukcesu 2. Kolejne +10 3.Teraz nie chcesz. ( Zresztą byłabyś nienormalna gdybys chciała w wieku 20 lat miec ) 4. Wystarczy byc systematycznym /zdolnym. Mądrośc nie ma tu nic do rzeczy. W czym problem tak naprawdę?

kotom mowimy stanowcze nie!

zaraz znajde Ci link, do odpowiedzi na Twoje pytanie

Gość Beznaadzieja
Problem chyba w tym, że ja jestem pracowita, a mój facet to leń. Okropny leń. Chyba się boję, ze za kilka lat On będzie gnił na kanapie z pilotem i piwem, a ja będę na niego zarabiac.

Gość Beznaadzieja
Uwierz, ze na egzaminie ustnym z anatomii mądrośc ma znaczenie :)

Każdy jest do zastąpienia. Tym, którzy odchodzą, powinniśmy być wdzięczni, że nie marnują naszego czasu. Niech teraz zawracają gitare innym.

Beznaadzieja Problem chyba w tym, że ja jestem pracowita, a mój facet to leń. Okropny leń. Chyba się boję, ze za kilka lat On będzie gnił na kanapie z pilotem i piwem, a ja będę na niego zarabiac. No i co masz zamiar z tym zrobic? ( to jest Twój rówieśnik ?)

mowisz o sobie, ze jesteś mądra, a ja mam wrażenie po Twoich wypowiedziach, że jestes wręcz ćwierćinteligentna

Gość Beznaadzieja
Nie powiedziałam, ze jestem mądra. Powiedzialam, iż medycyna wychodzi z założenia, aby kształcic mądry ludzi lub żeby jak mowisz 'cwiercinteligentni' stali sie mądrymi. On jest 3 lata starszy ode mnie.

Gość Supremus Dux
Znasz się na kutasach ?

zostaw go

Gość Belisii
Do autorki: Tak to jest jak ktos Ci napisał; facet bez ambicji będzie ściągał Ciebie w dół, poszukaj sobie odpowiedniego partnera póki jeszcze nie jest za póżno...

Gość fredzia####
Autorko! Ja jestem w bardzo podobnej sytuacji. Studiuje prawo, jestem z chlopakiem od 3 lat. Na poczatku te\z mi nic nie przeszkadzało a teraz widzę te niezgodność charakterów... tez nie wiem co robić

Gość Beznaadzieja
Zależy z jakiego punktu widzenia, budowę męskiego członka już miałam na anatomii. Mogę Ci wysłac notatki jak chcesz.

mialam podobna sytuacje i niedobrze to sie skonczylo - Twoj chlopak nie rokuje dobrze, nie dosc, ze sam jest lepien to jeszcze ogranicza Twoje, plany, marzenia:o

leniem:D