Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modna damulka

Najważniejsze ciuchy w kobiecej szafie to ......................................

Polecane posty

Gość modna damulka

mala czarna dzinsy spodnica olowkowa klasyczny trencz dlugi kardigan biala koszula seksowna bielizna oryginalna bizuteria ciekawe torebki

Gość modna damulka
buty sa najwazniejsze :)

Gość modna damulka
skórzane spodenki z silikonowym fallusem

Gość Ja jestem biedna
W mojej to niestety buty i torebki pierwsze miejsce,drugie bielizna, a cała reszta potem

Nie mam połowy tych rzeczy. Nie wiem nawet co to trencz, kardiganów nie znoszę, białej koszuli nie mam od podstawówki, a torebka ma być pakowna i czarna, więcej od niej nie wymagam.

u mnie nic z tych rzeczy nie znajdzie sie , niestety mam zupelnie inny gust, zero spodnic czy sukienek, 1 torebka , 2 pary butow, wszystko na sportowo, krotkie spodenki , podkoszulki

mam fiola na punkcie butow i torebek :) co do pozostalych rzeczy to mam je w szafie, bialej koszuli tylko brak, bo nie moge znalezc idealnej, musze przyznac, ze z tych ciuchow latwo stworzyc rozne wersje :)

Gość prawda w oczy kłująca
ja bym dodała do tego trampki marynarka

temat: najważniejsze ciuchy, a sama autorka wymienia biżuterię i torebki... inni idą dalej: buty :o ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na tym, pełnym inteligentów, portalu :D ha, ha czasem tu wymiękam.

Gość sunny calie
KALESONY??

Merry - buty można jeszcze jako tako zaliczyć do ubrań...torby...no nie wiem, zawsze można sobie założyć na głowę jak pada ;)

mala czarna oryginalne torebki iebanalny kardigan szare spodnie extra obcisle dzinsy zajefajne kozaki i czolenka kaszmirowy sweter dodatki np masa cienkich srebrnych bransoletek biala koszula welniana szara lub czarna sukienka ciekawy szal /apaszka

Gość sylvina28
przede wszystkim bielizna i buty

No to ja się też dopisze - najróżniejsze płaszcze, kurtki i co tylko się da. Na całą resztę aż takiej uwagi nie zwracam jak na to.

Gość nie nie nie znajoma
rurki, szpilki, boxerka, sexy bielizna i torebka to jest najważniesze. poźniej kiecka i sweterki paski i skarpetki