Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianka..............

Ma ktoś takie biurko? Kupić czy nie? Doradźcie proszę.

Polecane posty

Gość czywieszzeeu
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest seksualny rekord świata? - ile lat miała najmłodsza matka? - dlaczego Fort Boyard nigdy nie spełnił swego zadania? - jak bogaty jest Bill Gates? - dlaczego już w niedługim czasie będziemy potrzebować drugiej planety? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! >>>>>www.CzyWieszZe.eu

Gość Andzia z parku
Ja nie mam. Ale Ci odpiszę ;) Moim zdaniem - zależy po co chcesz je kupić. Tzn. czy będziesz je wykorzystywać do prac na komputerze - to wydaje mi się w porządku. Ale jeśli chcesz przy nim np. lekcje odrabiać - to nie wiem, wydaje mi się, że będzie za małe. Poza tym, mam wrażenie, że łokcie będą wisieć i ręce szybko się męczyć, bo jest dość wąskie. Ale to mi tak się wydaje :)

Gość Łodzianka..............
to nie ma być biurko do odrabiania lekcji tylko do pracy

Gość tykloov
małe:( co dla mnie jest wadą ale jeśli nie ma sie miejsca to ok może być

Gość gość
Ja mam zakupione w sklepie online, mam drugi rok, jest stabilny, nowoczesny i kupiłam go do 300 zł ( widziałam jeszcze tańsze) ale to zalezy ile miejsca na biurku potrzebujesz itd. Duży wybór znajdziesz tu http://www.topeshop.pl/pl/c/biurka/23

Gość gość
Jeśli chodzi o biurka skandynawskie typowo to mam wypróbowany sklep na stronie woodenadesign.pl/biurka-105209-1.html. Robią biurka na zamówienie, produkują od podstaw nie są to meble z paczki! Bardzo mocny stelaż porządny blat i wszystko razem wygląda tak lekko, ustawnie, nie jest to biurko ciężkie i masywne jakie miałem wcześniej i jakie się zazwyczaj spotyka.

Gość gość
Solidne biurko sprzedali nam w sklepie Woodena Design (chodzi o BSM2 – http://woodenadesign.pl/biurka-105209-1.html). Trochę ten czas oczekiwania był długi ale z drugiej strony to musiało trochę potrwać skoro mebel był dopiero produkowany a nie stał gdzieś na magazynie gotowy. Także coś za coś. Ale jakość – igiełka!

Gość gość
Można sobie zadbać o kręgosłup jeśli pracuje się dużo za biurkiem zmieniając co jakiś czas pozycję. Prosta rzecz a daje efekt. Ja mam blat na stelażu Flyingdesk w biurku także jak wstaję to blat się podnosi do góry i ciągle mogę pracować, coś tam pisać itd. Stelaż jest elektryczny, ustawiłem sobie konkretną wysokość i właśnie na ten poziom mi się po kliknięciu ustawia.

Gość gość
Ja to raczej myślę o zakupie najzwyklejszego biurka, z https://meblowa1.pl/ . Chyba tak naprawdę nie ma co w tej kwestii kombinować.

Gość mmaaad

Jeśli kogoś interesowałoby biurko trochę lżejsze mniej masywne niż te co standadowo sprzedają w sieciówkach meblowych to podpowiem sklep na woodenadesign.pl/biurka-105209-1.html i ich skandynawskie modele. Bardzo ustawne, mobilne ale solidne i stabilne biurka, ja się w tej stylistyce zakochałam od pierwszego spojrzenia. :)

Gość gość

Sporo fajnych mebli ma sklep meble-allegro.pl. Zajrzyjcie tam jeśli szukacie regałów, biurek czy komód. Na pewno coś interesującego wybierzecie dla siebie