Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,s,s,s,s,,s,slslsls

Czy macie pomsyl jak wyjsc z tego??

Polecane posty

Gość ,s,s,s,s,,s,slslsls

mam problem.mam 5 kredytów póki zarabiałem duże pieniądze ,było ok.ale były zwolnienia więc musiałem zmienić pracę na mniej płatną.mam komornika a listy z ponagleniami wciąż przychodzą .staram się negocjować ale to nic nie daję ponieważ zarabiam obecnie 1000zł a same pożyczki wynoszą mnie ok 1500zł. miesięcznie i jak z czegoś jestem do przodu to z drugiego do tyłu i tak już od 3 lat. 2 kredyty kończą się w tym roku . ale proszę pomoc może ktoś zna sposób by wyjść z tych długów.

Gość fdgfhgjghkjhlk;
dobrze ci tak

Gość anielllllllllaka
Witam ja mam też sporo długów jakieś 44000tyś rata 998zł,11000tyś rata 435zł 6000tyś rata 200zł 4500tyś rata 450zł oraz 90000tyś hipotecznej pożyczki gdzie rata jest 800zł i co ja mam zrobić kiedy wypłata jest 1450zł a moje raty wynoszą około 2900zł to przerasta moją wypłate miesięczną jakieś 100% jestem zrujnowany tel.z banku dzwoni średnio co 30min.nie odbieram bo z nimi nie da sie rozmawiać jednym słowem masakra.jestem tak psychicznie wykończony że myśli samobujcze to conajmniej raz dziennie mam przydała by mi się jakas porada psychiatry bądz psychologa .ja nie daje rady najgorsze że dziecko przez te sytuacje cierpi najbardziej.

Gość zycie jest do bani..
rozumiem cie doskonale, sama zyje w takiej rodzinie... masakra. Nikt nie jest w stanie p[omoc, juz stracilam nadzieje. Najgorsza jest ta niemoc , chcesz cos zrobic w tym kierunku a wszyscy ci to utrudniaja :(

Gość 28ona28
Czy ktoś Was zmusił do zaciągania pożyczek/ kredytów ponad swoje możliwości?

Gość ,s,s,s,s,,s,slslsls
no wlasnie , ludzie ktorzy maja dlugi zyja w beznadzieji i jak z ncih wyjsc skoro tak ciezko o prace

Gość vbbvbnv,v,v,v,
do zaciagania pozyczek nikt nikogo nie zmusza, zauwaz ze pozyczke dostajesz jak masz zdolnosc kredytowa a poznej cos sie moze stac a banki tak naprawde tego nie biora pod uwage

Gość 28ona28
Pożyczkę się kupuje a nie dostaje 🖐️