Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhbg

Jak poznać chłopaka?

Polecane posty

Gość lkjhbg

Mam 18 lat, jestem sympatyczna i ładna. Dlaczego więc nie mogę znaleźć chłopaka? :(

Gość elstulejaczi
widocznie skoro juz na start przypisujesz sobie niewiadomo jakie cechy to wychodzisz na zadufana w sobie szmate ktorej ludzie unikaja🖐️

Gość wyjść do ludzi
do,kina,teatru, kółka zainteresowań itd tutaj go nie znajdziesz no chyba że takiego jak Offerma

Gość trabant01111
musisz mnie poznac

Gość anioł derwisza
wyjedziesz na studia, zaczniesz chodzc po klubach to poznasz. tez nie nialam powodzenia w twoim wieku, a teraz sie za mna uganiaja jak psy za suka :p

Gość chłopaka
to zagadaj do mnie w galerii :P

Gość lkjhbg
Nie mam się za nie wiadomo kogo. Po prostu stwierdzam fakt - jestem miłą, lubianą osobą i jestem całkiem ładna. Mieszkam w małym mieście i tutaj jest mało możliwości żeby gdzieś wyjść, ale i tak weekendy zwykle spędzam ze znajomymi na mieście. Moje koleżanki poznają chłopaków, a ja jakoś nie :(

Gość a miasto jakie??:D
dsfsw

Gość marko30xxg
ja mam 30 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość może nie zauważasz sama ?
facetów ? Jak spojrzy któryś ,uśmiechnie się itd....

Gość trabant01111
na moje oko za wysoko sie cenisz

Gość tez 30
marko30xxg poważnie nie miałeś nigdy dziewczyny ?

Gość trabant01111
ja pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny taki brzydki jestem

Gość lkjhbg
Wręcz przeciwnie, mam dosyć niską samoocenę...

Gość trabant01111
a skad jestes to moge sie toba zaopiekowac, jakie wojewodztwo

Gość marko30xxg
marko30xxg poważnie nie miałeś nigdy dziewczyny ? tak ...

sama jestem od stycznia, jakiś czas temu poznalam kolesia na fb, sam mnie zaprosil i sam zagadał, tej chwili codziennie gadamy przez tel, chatujemy i smsujemy po ang. przyjezdza do mnie po nowym roku, jak wroci z Filipin. da sie, da sie, tylko nie trzeba szukac, samo przyjdzie

Gość vcsf
"da sie, da sie, tylko nie trzeba szukac, samo przyjdzie" pieprzenie. 28 lat czekałem, nie przyszło.

Gość trabant01111
"sama jestem od stycznia, " chyba sobie kpisz dziecko, niektorzy tutaj nie mieli cale zycie partnerka i nic sie nie zapowiada na lepsze a ty zaledwie 12 miesiecy wiec to jest nic w porownaniu z innymi wiec co ty pierdolisz, gowno mozesz wiedziec o sytuacji innych

Gość lkjhbg
Jestem z opolskiego. Też do mnie napisał ostatnio jakiś chłopak na fb (po raz pierwszy w moim krótkim życiu), popisaliśmy, niby wszystko fajnie, ale już od jakiegoś czasu nie odezwał się po raz drugi ;| Nie wiem dlaczego... Wydawało się, że zrobiłam na nim dobre wrażenie, tak jak on na mnie

dla kogoś takiego jak ja, co raczej nie był nigdy singlem , ten rok to naprawdę dużo. zresztą nieważne jak długo, ważne to, że w końcu sie status zmienia:) pomarańczo toż to pewno jakiś łepek był. mnie się włączyło co ja pacze, bo mój Ken jest w połowie Amerykaninem w połowie Azjata i gadamy tylko po ang, skąd on w ogole taka mnie z zaciemniałej Polski wyciągnał, to do dziś mnie dziwi

Gość vcsf
Nie mam wodogłowia :o ani 1.40 wzrostu

Gość lkjhbg
Ogólnie niezbyt się sobie podobam z wyglądu :( Ale jakbyś zapytała moich znajomych, to na pewno powiedzieliby że jestem atrakcyjna, nie jakaś miss, ale myślę że obiektywnie nic specjalnego mi nie brakuje...

ta na studiach, to zalezy od szczęścia mi też mówili na studiach poznasz a jestem na 2 roku i jakoś go nie poznałam:P więcej chłopaków poznaje w swojej okolicy niż tam gdzie studiuje, ale to wiesz zależy od osoby:)

a ile masz lat? tyle nie rozwalaj mnie z tekstem, że 17:D widocznie przyjdzie na ciebie czas, nie ma z czym sie spieszyć , gorzej jakbyś miała 25 lat i nigdy sie nie całowała.

Gość lkjhbg
Napisałam w pierwszym poście, że 18.

a, może, musze sobie w końcu dopisać w stopce, że nie mam w zwyczaju czytac całych tematow. to czym ty sie dziewczyno martwisz, głowa do góry, cyc do przodu i bierz życie całymi garściami, a nie nadwyrężasz stawy za jakimś dziadem. przestań choć na trochę o tym myśleć, a zobaczysz, że coś sie zmieni (a jak tak ci mogę gadać, bo sama poznaam w wieku 15 i siedziałam z jednym i tym samym do 21:D, ale wydaje mi się, że mam rację patrząc również na moje znajome. te co na siłę chciały albo do dziś są same albo są uważane za dziwki bo na kwartał miały 5 i nigdy się nie nadążało z kim obecnie starość i wnukow planuje:D