Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

jak polepszyć stosunki sexualne w związku?

Polecane posty

Gość madziulka1e

nie specjalnie lubie robić loda swojemu facetowi,więc on podejrzewa że mi na nim nie zależy.A ostatnio źle się czułam wiec sex też sobie odpuściliśmy z mojego powody.Nasze relacje z tych powodów nie wyglądają dlatego zbyt ciekawie :/ co robić by było lepiej..?

Gość men111
twoj facet tez niespecjalnie lubi dziewczyny ktore mu nie chca robic loda. dalszy scenariusz sama se ułóż

Gość madziulka1e
czyli mam sie przemóc i dla jego szcześcia mu zrobić loda chociaż nie lubie

Gość madziulka1e
bo co mam zrobić !? nie powiem mu przecież że nie lubie tego robić bo pomyśli że mi się nie podoba

Gość oriigaamiii
a czemu tego nie lubisz?

Gość madziulka1e
troche takie obrzydliwe ta sperma w ustach itd..a po za tym on mi też nie robi minety.mówi że to takie obrzydliwe po okresie albo takie różne,Chciał pare razy mi zrobić ale czułam że to było z łaski nie dlatego że sam z siebie chciał

Gość madziulka1e
czekam na rady

Gość XXXXXXLLLLL
Madziulka jak po okresie to się nie dziwię:P Ale skoro jesteś ponętna i pachnąca i on pomimo to nie chce cię dopieścić języczkiem to ja bym mu już nigdy w zyciu lodzika nie zrobiła-coś za coś postaw sprawę jasno i powiedz czego oczekujesz ,a poza tym kto ci każe spermę połykać >jak już czujesz że nadchodzi to wyjmujesz i tyle.

Gość madziulka1e
twierdzi że nie tylko po okresie jest nie miły zapach

Gość madziulka1e
mniejsza o loda ,zmusze sie by mu zrobić przyjemność wkońcu to mój chłopak.Doradzcie mi jak naprawić między nami relacje damsko-męskie

Gość madziulka1e
a jeśli chodzi o minete to coś w tym musi być skoro tak mówi,musze bardziej o siebie zadbać poprostu,troche sobie ostatnio odpuściłam bo chorowałam

Gość mariner
zlosc to w zwiazku jak dynamit,wystarczy iskierka i bum! Mysle ze badz dla niego mila i zyczliwa ale powiedz mu jasno o swoich odczuciach.Nie komemntuj ze ty lubisz minete.Tego tematu nie poruszaj ,jesli nie zapyta. A w ogole to taka rozmowa powinna byc na zasadzie szeptania do uszka gdy sie obejmujecie a nie patrzenia na siebie z obu stron stolu.Stol to sztuczna bariera a tej nie powinno byc. On musi wyczuc z twojego tomu ze rozmawiasz z nim bo ci zalezy na dobrych stosunkach ale nie naginaj sie.Badz soba.Jak to wyczuje zacznie cze szanowac jako partnera. Mow mu glownie jak ty sie czujesz.Moze to kwestia waszej higieny lub jej braku w okolicach narzadow? podyskutuj z nim .czasem sa to bardzo trudne tematy ale jesli po nich jest lepiej to warto rozmawiac ale za kazdym razem zaznaczajac ze cieszysz sie ze cie rozumie.Pamietaj aby w rozmowie ani razu nie padlo slowo w stylu "bo ty...!" To jest atak i on tak to odbierze a wtedy zegnaj laleczko z waszym zwiazkiem!

Gość madziulka1e
on twierdzi że robienie mu loda czyli dbanie o potrzeby swojego partnera to mój obowiązek.A ja b.nie lubie robić loda i się wymiguje że to i tamto...Ma tu troche prawdy zntym wymigiwaniem się :/

Gość powiedzmy to szczerze
przepieprzyłaś swój związek, ale seria entuzjastycznych lodów z połykiem może jeszcze powstrzymać katastrofę :P

Gość madziulka1e
to mój pierwszy taki poważniejsz związek wiec nie wiem przesadza z tym obowiązkiem czy ma racje !? i twierdzi że ja wytrzymam dłużej bez minety niż on bez spuszczenia bo on potrzebuje bardziej niż ja regularnych spuszczeń,ma racje ? czy chce mnie wykorzystać i wmówić mi swoją teorie ? co uważacie

obowiązek????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? żartujesz sobie chyba.............robić coś z obowiązku to rozumiem-gdyby Ci ktoś płacił. jeśli go kochasz a on Ciebie to pogadaj z nim co i jak.chyba ,że macie jakies chore uklady...........

Gość madziulka1e
tez mnie drażni słowo"obowiązek" ale jak z nim pogadać żeby go nie urazić ?

Ty wez mu powiedz-że jak szuka dajki-to nie ten adres!!!!! ze swoją kobieta jak i mężczyzną robi się co się chce-bo się chce-a nie musi. a jak tego nie rozumie to burak jakiś. wybacz. ale to nie facet tylko jakiś wykorzystywacz.

Gość bardzo znudzony mąż
Madziulka, ja wiem jak poprawić wasze relacje. Poszukaj sobie innego chłopa, który nie będzie wymagał od ciebie robienia loda. A jak go na prawdę pokochasz sama będziesz chciała mu zrobić.

Gość madziulka1e
ale gdyby popatrzeć na to z boku to on też się ze mną kochał chociaż nie miał najmniejszej ochoty na to bo był zmeczony po pracy a to robił dla mnie bo chciał mi zrobić tym przyjemność a ja mu bardzo rzadko robie loda co miesiąc ,mu nie chodzi tak o ten obowiązek ,tylko bardziej o to że nie robie czego na co nie mam ochoty tylko dlatego żeby mu zrobić przyjemność bo mi na nim zależy tak jak on mi

Gość powiem jedno
skończ ten związek bo nie ma on w ogóle racji bytu niestety....jak już teraz od początku sfera seksualna u was kuleje nie łudź się, że to się kiedyś zmieni i będzie lepiej - uwierz mi nie będzie, może być tylko gorzej

Gość madziulka1e
poprostu 2 tygodnie byłam chora a na loda też nie miałam siły a przetem się też zawsze wykrecałam wiec się zdenerwował i w nerwach mi różne powiedział ale już mnie przeprosił i się wytłumaczył

Gość ale problremyyy
1.wymyj się 2. wypachnij 3. ubierz jak sucz, szpilki itp. Jak Ci nie zrobi minety, to typowy samolub. Jak Cię wkurwi to mu powiedz, że nie dba o higienę w tych miejscach, nie goli się, zapodaje itd.

Gość mariner
Jestes glupia jak but co demonstrujesz kazdym slowem. W SEKSIE NIE MA OBOWIAZKU TO NAJWAZNIEJSZA ZASADA! w SEKSIE ISTNIEJE NDOBROWOLNOSC OBU STRON,oBIE STRONY MUSZA SIE ZGADZAC Z OCZEKIWANIAMI PARTNERA COS MI SIE WYDAJE ZE JESTES W TOKSYCZNYM ZWIAZKU I FACET CIE DOLUJE.nIE DAJ SIE ! I CIEPNIJ GO I TO IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ BO TERAZ TO JUZ BEDZIE COIRAZ GORZEJ DLA CIEBIE .ktoregos dnia wleje ci manto i tak staniesz siemjego niewolnica Teraz jeszcze przeprasza ale za jakis czas bedzie cie lal i to ty go bedziesz przepraszac ze w ogole istniejesz. W seksie jest wolnosc wyboru dla obu stron ,nie ma takiej sily aby kogos do czegos zmuszac.Obie strony muszaczerpac maksymalna przyjemnosc a nie podporzadkowywanie sie sie na sile.Czy to sila argumentow czy sila fizyczna .Wbij to sobie do glowy ! i zycze pozwodzenia bo sporo wiedzy ci tu przelano do glowy a co znia zrobisz to juz twoja sprawa. A facetow jest miliony w w kraju,nalezy tylko szukac ,szukac ,szukac!