Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie prawiczek

Oto podody przez które prawiczki nie mają szansy na kobietę:

Polecane posty

Gość Looooser ty też spełniasz
te wszystkie punkty :D

Gość w lumpie jeszcze można sie
ubrać, ale trzeba miec wyczucie smaku a prawiczki tego nie mają

6-ciu nie spełniam co najmniej. A dlaczego mieszkanie z rodzicami jest złe? Mam sam mieszkac i mowic do scian?

Prawdziwy facet nie jest gospodynią, praczką itd. tylko ma kobiete do pomocy. Najpierw mamę, pozniej żonę.

Nie jestem. Ty według tego robisz na 3 etaty i musisz jak mrówka zasuwać do pracy. A ja nie musze i wszystko mam co mi potrzeba. Co za niudacznik z Ciebie. :D

Bezpośredni powody to brak języka w gębie ale do takiej sytuacji prowadzi niska samoocena, a ona może być wywołana pozostałymi, a w młodym wieku głównie wyglądem i tym jak zostalismy wychowani. 🖐️

Gość co zuzanna amelia
Prawiki są prawikami bo sie kobietom nie podobaja. Takie prawa natury.

Gość PbW a które punkty z listy
spełniasz?

Gość PbW a które punkty z listy
czyli gadkę jednak masz?

Gość Central
To wszystko to jest szczęście. A jak ktoś naśmiewa się z tego że ktoś nie ma szczęścia to jest chamem

"pisała że offerma chodzi w brązowych sztruksowych spodniach i adidasach" a co jest złego w brązowych sztruksowych spodniach i adidasach?

to na kafeterii przebywają luksusowe dziwki? a prawda jest taka że same nie potraficie wymyślić dlaczego to laski nas nie chcą. część z tego co wymieniacie z pewnością jest prawdą ale część jest i prawdą u facetów którzy prawiczkami wcale nie są.

Gość nic ale dla luksusowych
moze kreuja sie na takie kto ich tam wie...

Gość xylon
"Prawiki są prawikami bo sie kobietom nie podobaja. Takie prawa natury." prawda

Prawiczek bez wiary " Bezpośredni powody to brak języka w gębie ale do takiej sytuacji prowadzi niska samoocena, a ona może być wywołana pozostałymi, a w młodym wieku głównie wyglądem i tym jak zostalismy wychowani. " Wszystko ma jakieś swoje powody. Trudno mi powiedzieć dlaczego nie odzywam się w towarzystwie poprostu nie mam nic do powodzenia a jak coś przyjdzie mi do głowy to zastanawiam się czy sobie tym nie zaszkodzę czy mnie nie wyśmieją wstydzę się odzywac to przeszło już trochę w fobię np jak jestem w sklepie to przejmuję się tym co ludzie pomyślą jak zobaczą co mam w koszyku. Wogle stresują mnie spotkania z obcymi ludźmi. Byłem nieśmiały już od pierwszego dnia w przedszkolu. Inne dzieci się ze mnie naśmiewały. Pozatym jak urodziłem się to miałem jakąś wadę jąder i przez to całe życie jestem słaby nie mam mięśni a w gimnazjum to bardzo się liczy byłem gorszy od innych chłopaków. Na w-f zawsze byłem wybierany do drużyny jako ostatni. Raz nawet nauczyciel kazał mi grać w piłkę ręczną w drużynie z dziewczynami to nie moja wina że jestem niezręczny albo że mam chude ręce. Skąd mam mieć pewność siebie albo poczucie wartości tak mnie życie ukształtowało. Albo to żę jako jedyny prawdopodobnie w całym LO nie poszłem na studniówkę. Jęsli rzeczywiście mam mało testosteronu to trzeba zauważyć że już sam jego poziom wpływa na pewność siebie. Częściowo jest to moja wina że jestem ciotą a częściowo są to czynniki zewnętrzne. Mam dużo róznych odchyleń jak byłem młody to udawałem że dziewczyny wogóle mnie interesują albo że nie przejmuję się tym wszystkim lub że nie zależy mi na wyglądzie i rzeczywiście mogłem chodzić w byle szmacie myślę że to były takie mechanizmy obronne.

wstaje sobie biedny, chory człowiek z łóżka, siada spokojnie nad swoim śniadaniowym grejpfrutem (na nic innego nie mam apetytu 😭), uruchamia kafe i czyta: "żaba letycja czy inna pisała że offerma chodzi w brązowych sztruksowych spodniach i adidasach ale wiocha " o_O skąd ja mam kurwa wiedzieć, w czym chodzi offerma?