Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko świeta

Poznałam chłopaka na czacie i okazało się że mój OBECNY szuka laski!

Polecane posty

Gość matko świeta

Cześć dziewczyny. Jestem strasznie wkurzona... Jednak faceci to swinie!WSZYSCY ! Poznalam ich wielu, z 4 byłam związana. Każdy inny a jednak taki sam! KAŻDY ogląda się za inną ! Tylko ja taka zakonnica co nawet na innego nie spojrzy ani nic :o . Teraz jestem z 5. Tzn byłam. Pieknie wszystko sie rozwijało, wydawał sie ideałem. Nie dawal mi zadnych podstaw do podejrzen itd. Jego przeszlosc nie byla bujna :) wrecz przeciwnie.. dziwilam sie dlaczego przystojny, madry, zaradny chlopak jest sam. Tlumaczylam to tym ze moze nie szuka pierwszej lepszej,czeka na ta jedyna... I sie mylilam. Zagadał, pieknie bylo. Bylam ostrozna, on nie naciskał, widzialam ze mu zalezy. I takim oto sposobem po 4 miesiacach bylismy para.Przez 2 tygodnie... Dzisiaj z kol. weszłam na czata , interesujacy nick, mowie napisz , krotka gadka, ten flirtuje z nia jak nie wiem, w koncu tak sobie mysle moj ma tez podobne teksty, o co chodzi... wymienili sie gg(zalozyl inne) podali info takie jak imie wiek itp... no i nie mam jej w znajomych nigdzie wiec nie wie ze ja znam. Tak sobie flirtuja, spotkania nie proponuje(ze mna tez zwlekal) a mnie kurwica bierze,jutro sie z nim widze. Powiedziec w twarz czy zerwac bez slowa??

Gość katowice katowice
jestes z 5 ? ile masz lat ?

Gość matko świeta
Mialo byc kolezanka poznala chlopaka na czacie to z nerwow juz

Gość matko świeta
no juz nie jestem:) 22

Gość matko świeta
nic nie wymyslilam kurcze podle sie czuje niby to 2 tyg ale te 4 miesiace...ehh

Gość matko świeta
wiem.. Bo widze w jaki sposob z nia pisze,jak flirtuje, doslownie identyczna rozmowa jak u nas na poczatku, nie wierze ze to zbieg okolicznosci. podal inne gg ale imie wiek ksywkę miasto prawdziwe... tak sie zlozylo ze ona stad nie jest ale 40 km to nie duzo..no i ona wie o tym ale on jeszcze nie:o

Gość złośnica pisze
poznałaś go przez neta?

Gość matko świeta
tak 😭 zagadał na fb

Gość matko świeta
wypatrzyłam go końskim teleskopem jak patrzyłam zza firanki ile ludzi jest w pobliskim warzywniaku

Gość matko świeta
kupił 2 pory i kilo ziemniaków

Gość matko świeta
Pisze z nim :) on pisze, ze musi sobie zrobic i o 23 jej da... no to czekamy a ja juz nie moge od srodka roznosi mnie!!

Gość matko świeta
Max Zander vel Klaun ale poznałam wielu ,, jako potencjalnych partnerow czy po prostu kumpli,a ze nie wyszlo z wiadomych powodow to juz trudno. nie spotkałam jeszcze faceta choc w 50% podobnego do kobiety pod wzgledem myslenia, charakteru :o

Gość matko świeta
a co z Toba jest nie tak? kurde, napiecie rosnie, zaraz wysle:o

Co nie jak:P?I co to ma do mnie:P?Przecież prawie każdy tak mam że mało kto do kogoś pasuje:P.Ja się różnię tym od innych że wiem o tym i wiem kto do mnie pasje:classic_cool:.niestety ale nie wiam jak znaleźć:O.Nie mam tych danych co potrzebuję:O.

Gość matko świeta
fuck!!!!!!!!!!!!!!! wiedzialam intuicja mnie nie mylila co za chamidło ja pierdole, zeby prawdziwe foto wysylac, oj popamieta mnie!!!!

Albo wyłóż mu kawę na ławę - powiedz, że umówił się z Twoją koleżanką i nie chcesz takiej szui; albo Twoja koleżanka może się z nim umówić i "przez przypadek" przyjść z Tobą. Zważywszy, że ten "związek" trwał zaledwie dwa tygodnie wybrałabym to pierwsze.

Gość matko świeta
Dzieki na razie nie jestem w stanie myslec bo nie ogarniam jak mogl cos takiego zrobic powinny mnie poprzednie zwiazki nauczyc a jednak historia sie powtarza! do cholerki co ze mna jest nie tak ze kazdy mnie zdradza :( na chlodno teraz nie mysle jutro pewnie tak samo bedzie ale machinalnie zastosuje sie do Twoich wskazowek jennifer, dziekuje! wybacz Max, ale nie mam sily odp

Uczucia są niepewną inwestycją - popatrz, upewniałaś się cztery miesiące, a tu takie kwiatki. Zadziwia i przeraża mnie to, jak życie może nas zaskakiwać.

Gość matko świeta
Tutaj to jeszcze nic. Wczesniej bylam mniej ostrozna ale dlatego ze faceci postarali sie o to, bym zaufala. I po poltora roku związku zaczął mnie zdradzać . Chyba zostane zakonnicą..:)

Ehh, nigdy nie można być pewnym, mnie były zdradził w dniu moich urodzin :O Teraz - odpukać - mam fajnego faceta, nie wyobrażam sobie tego bólu, jeśliby coś kombinował...

Gość matko świeta
Kurcze przykro mi wiem co czujesz, ale dobrze ze teraz jest ok. Niby nie mozna byc ale teraz to chyba bede weszyla podstep u kazdego faceta:( dlaczego takie szmaciska chodza po ziemi ja sie pytam :o

Już nie czuję, to było 4 lata temu, od 3,5 jestem z obecnym. I tak, jestem czujna, ale staram się nie przeginać. Mam hasła do jego poczt, komunikatorów i kont, ale nie korzystam z tego - uważam, że skoro mi je podał, to nie ma nic do ukrycia. A nawet, gdybym ich nie znała, to i tak nie chciałabym zdobyć. Ale zauważyłam u siebie symptomy osoby zdradzonej - szukanie drugiego dna, antypatia wobec jego nowych koleżanek itd.. Choć staram się przemóc. Idę, życzę Ci jak najspokojniejszej nocy, choć zapewne długo nie zaśniesz. Jestem z Tobą, trzymaj się.

Gość conversy
o kurwa :D a kolezanka wyslala mu juz zdjecie? bo ja na jej miejscu wyslalabym mu twoje :D zesralby sie w majty przed kompem :)