Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy kasie dzisiaj

Czy warto kupić stolik edukacyjny?

Polecane posty

Gość przy kasie dzisiaj
up

Gość tata_Zosi
Kilka drobnych zabawek będzie leżało w kącie, a jeden stolik zawsze czymś zainteresuje dziecko, przecież ma mnóstwo możliwości. I nie zgadzam się z tym że edukacyjne zabawki niczego dzieci nie uczą, córcia ma dwa lata i nikt jej nie uczył alfabetu, a prawie cały zna.

Moja córka ma 5 miesięcy i już jest zainteresowana stolikiem edukacyjnym ( dostaliśmy używany od znajomych ) mąż wyciągnął z niego 2 nogi i stolik jest oparty 'blatem' o podlogę pod ukosem, mała jak leży na brzuszku chętnie bawi sie tym co potrafi dosięgnąć,teraz akurat są to śpiewające i migające żabki i telefon z muzyczną klawiaturą. Jak jej się znudzi, przekładamy nogi stolika w na inny bok i mała bawi się inną częścią stolika. Również uważam, że każda zabawka edukacyjna czegoś nauczy :)

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek