Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misjonarka0007

wysoka dziewczyna i szpilki

Polecane posty

Gość tremendiousoddlyone
Królik, ale masz śliczne nogi :)

Gość kropidłoo
ze niby mozna jej minete na stojąco robić . GDy glowa znajdzie sie na wysokosci jej pasa ?

Gość fdfsf
to nie królik tylko fotka z netu

Gość Miły pan
Ojejuś, jakie cudeńdko. Ja uwielbiam dziewczyny 180 cm wzrostu w wysokich szpilach cudo

Gość vbvc
a jak ktos jest guliwerem ?

Gość misjonarka0007
poważnie?:D bo ja mam 174cm waże 55kg i mam dokładnie takie nogi i dzisiaj taak o założyłam takie szpilki do rurek na chwile po domy chcialam zobaczyć jak mi się chodzi i wszyscy pytali,czemu nie chodze,ze zjawiskowo to wygląda...ale wszyscy to znaczy moje KOLEŻANKI... a faceci inaczej myślą,np. ja mam chłopaka i on lubi mnie na płaskich najlepiej emu ii takich "słodkich" z kożuszkiem bucikach ..a na sylwestra chce ubrać w końcu wysokie szpile ,które na mnie juz czekają :)) ale boję się

Gość Serafina_90
Te szpilki są przesadnie wysokie. Już czuję ból na całym ciele od samego patrzenia. Przecież można nosić szpilki o normalnej wysokości do 10 cm.

Gość misjonarka0007
no ja mam własnie 10cm z platformą małą,są taak piękne i kurcze tylko na nie patrzeć moge:( są z zamszu różowo granatowe ,ten róż taki żywy i ten granat też.. pięknie wyglądają ,ale kurcze nooo nie moge się przełamać;)) byłam na takich ostatni raz rok temu na studniówce;)) podobało się ,ale faktycznie stopy trochę bolały ..nie będę ukrywać

Gość Serafina_90
Mi też ciężko było się przełamać, ale jak już się odważyłam to polubiłam obcasy i nawet przestałam czuć się w nich wysoka. Zakładam je też na randki. Wtedy trochę przerastam swojego chłopaka, ale jemu to nie przeszkadza i bardzo mu się podobam na obcasach.

Gość misjonarka0007
a ubierasz takie niskie,czy raczej jedne z wyższych? bo ja nienawidze obcasów takich 6-7cm..dla mnie to nie obcasy... lubie 10cm i już jednak 3cm robia swoje,inaczej stopa wygląda