Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mi_mi_sio_wa

Jaaaak taaam /.

Polecane posty

wrocilam lecz kac morderca nie ma serca ... umieram 5 dni picia to lekkie przegiecie ale jak swietowac to swietowac jak tam u was samopoczucie?

Hej :) matko ja zadnych %%% juz nie pilam od dluzszego czasu.. jak to sie mowi swieta swieta i po swietach chociaz dla mnie to zadne ''swieto'' a jedynie ide na kolacje ze wzgledu na wierzacego tate.. jakies plany na sylwestra? :)

hej mychoool:):) chlanie na sylwestra :) to tylko podstawowe plany:) nie mam zadnych .. co bedzie to bedzie :) moze w domu moze pojde do centrum Londynu ...:) a Ty?

pewnie bedzie jakis spontan :) zapewne pojdziemy pod brame brandenburska a jak pogoda nie dopisze to domowka sie wykreci :P

Żona to jeszcze musisz wieżę Eiffla zaliczyć :D ja tak sobie marzę o tym, że moooooooże kiedyś

dlaczego jak wypowiadasz się w jej temacie to usuwasz swoją fotkę?? to ty jesteś lampucer. kto normalny zakłada temat z fotką do oceny?? co za pajac :/

ojj laskii .. ja myslalam ze sie wczoraj przekrece.. codziennie wieczorem tracilam polowe filmu wiecc bylo gruuubo:):) Naawet probowalam z kims pisac na gg ale ciezko mi to wychodzilo .. dzis mam z tego kupe smiechu jak patrze w archiwum nie wiem ja jeszcze zobacze ...:) pewnie jak nie london to jakas domoweczka

hey mimisiowa, mychol i zonko 🌼 jakos leci, bylam u gina, humor calkiem niezly :D nie mam tej choroby jaka mi zdiagnozowali - pomylka :) cale szczescie ale nie bede pisala co to mialo byc ;) swieta przelecialy calkiem niezle

lady love heeej ja nie w temacie to dobrze ze nic Ci nie jest w ogle zono ciebie tez witam🌼 ale dalej nie przytomna chodze :):)

Gość sfghu
Mychol ma fobie :o