Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patyczak123923

Moja dziewczyna wariatka

Polecane posty

Gość patyczak123923

Hej. Jestem już 2 lata ze swoją kobieta i ostatnimi czasy strasznie pokazuje pazury. Można powiedzieć że jest miła jak chce coś dostać. A tak to każda sytuacja, sesja, szukanie pracy czy coś co ja wkurzyło odbija się na mnie.. I jest złość i ja jestem najgorszy.. Denerwuje się i aż żołądek skacze mi pod serce a serducho wali jak młot.. Można powiedzieć.. "Co się przejmujesz! Wal to!" Tylko że może za mocno kocham.. Czasem mówi że napisał były.. Chodź wie że mnie to wkurza.. Ale tylko tak mnie uświadamia bo wie że sprawia mi to ból.. Sam nie wiem co o tym myśleć.. Teraz mi pisze ze sylwestra to najchętniej by sobie spędziła w ciepłym domku bezemnie bo jej się nie chce nigdzie ruszać.. Co o tym wszystkim myślicie? Mam wyłysieć i dostać wrzodów czy coś z tym zrobić?

Gość venge.
rzuć ja i poszukaj nową

Gość grag094321
No chyba już nie chce z Tobą być..

Gość grag094321
Albo jest leniwa i rozklapana.. i nie wiem w takim razie czym Cię ujęła.. Natomiast jeżeli to typ bardziej towarzyski opcja samotnego sylw. w ciepłym domku jest jedynie wymówką, żeby pójść w zupełnie inne miejsce niż Ty..

Gość patyczak123923
To jak pójdzie.. to ja zostawie :D

Gość patyczak123923
No ale jak to ogarnąć? żeby jej bardziej zależało..

Gość patyczak123923
up

Gość grag094321
poolewaj ją, to zupełnie proste - nie bądź na każde zawołanie, umawiaj się z kumplami, a najlepiej z jakąś kumpelą na piwo czy kawkę, niech wie o tym, ewentualne wyrzuty ignoruj. Jeżeli zależy jej na Tobie - zreflekuje szybko. Jeżeli potraktuje to jako pretekst do narzekań i ewentualnego rozstania - tym lepiej dla Ciebie. Po co tracić cenny czas na kogoś, kto nie ma go dla Ciebie.

Gość Charmingg
Do autora: jeżeli chcesz, zeby kobieta się Tobą zainteresowała na nowo, musisz trochę 'poluzowac' więzi. Za dużo nad nią skaczesz. Musisz jej udowodnic, ze masz swoje, ciekawe życie. Jeżeli ona mówi, ze były się odezwał to ziewnij i spójrz na zegarek, a następnie powiedz: 'właśnie mi się przypomniało, że parę dni temu spotkałem Kasię/Zosię/ Krysię i naprawdę dobrze wygląda w tym nowym kolorze włosów'.

Gość Charmingg
Ile macie lat?

Gość grag094321
no i jeżeli pójdzie gdzieś bez ciebie, konieczne byłoby rozstanie. Bo wybaczenie takiego przekrętu robi z ciebie totalnego jelenia, niestety:/ Chociaż wiadomo, że uczucia to potężna machina, co najgorsze nieprzewidywalna

Gość Charmingg
Zasada jest prosta, komu mniej zależy ten ma władzę w związku.

Gość dfdfdfr
jestes pizda, a nie facet 🖐️

Gość onawi
glupie rady z ta zazdroscia...po prostu przez tydzien udawaj twardziela,badz przy niej zamyslony,nie zawsze odbieraj telefon od niej,czasem sie odszczeknij ....to dziewczynie da do myslenia i bardziej bedzie sie starala no chyba ze juz jej nie zalezy

Gość Charmingg
Wydaje mi się, ze autor wątku kocha za bardzo i tu jest problem.

Gość patyczak1239235
owszem.. kocham za bardzo.. :/

Gość patyczak1239235
ok. to co mam robic?

Gość patyczak1239235
milczenie cos da?

Gość grag094321
Toż już Ci wszyscy napisali, generalnie wyluzuj trochę i nie osaczaj jej, nie bądź na każde skinienie, trochę sobą się zajmij i przemyśl to wszystko przede wszystkim

Gość Charmingg
Powiem tak. Sama jestem zimną suką, manipulantką i wgl nieciekawie ze mną. Ale zdradzę Ci tajemnicę. Na takie jak Twoja dziewczyna czy ja są metody. Zrób krok w tyl. Powiedz, ze skoro ona nie chce spędzic z Tobą Sylwka to pomimo, ze jest Ci przykro nie masz zamiaru go spędzic sam i umów się ze znajomymi i baw się dobrze! Spróbuj się oderwac, zapomnij o niej na chwilę. Zobaczysz, że momentalnie wróci jej zainteresowanie Tobą. Facet to ma byc facet. Ma byc stanowczy i zdecydowany. A Tobie zależy za bardzo. Ale na szczęście to choroba szybko uleczalna. Więc poimprezuj trochę, poznaj nowe koleżanki. Wyjdzie Ci to na zdrowie.

Gość Czyżby ... ZD
"Bo wybaczenie takiego przekrętu robi z ciebie totalnego jelenia, niestety:/" No muszę to mężowi pokazać, bo nie rozumie dlaczego było mi przykro, jak na moją propozycję imprezy karnawałowej całkiem serio i szczerze powiedział, że mogę iść sama przecież, a on by z dzieckiem został i w ogóle.

Gość onawi
pewnie ze milczenie cos da ,tylko nie przesadz, po tygodniu znow badz soba a jak bedzie sie dopytywac to powiedz ze miales swoje gorsze dni.....

Gość Czyżby ... ZD
Moim zdaniem ona chce następny etap uskutecznić ;) Czyli ring on her finger :P Czy jakoś tak :P

Gość patyczak1239235
dobrze gadacie..

Gość grag094321
no nie wiem z tym milczeniem..bo jeżeli chce to skończyć, czy chociażby przejadłeś się jej, milczenie będzie oznaczalo przyzwolenie...na co jej się zechce, czyli np szukanie szczęścia gdzie indziej.A wytłumaczy to sobie, że przecież była olana, to co miała robić, gdy pojawił się jakiśmacho, który ustawił ją w swoim centum uwagi. I zgodzę się: facet tm ma być facet! Z pokornym, usłużnym itepe to na dłuższą metę kobieta świadoma nie zechce być na wieki. Baby potrzebują wstrząsu od czasu do czau, takiego "kopa", żeby wiedziały, iż mogą wiele stracić...czyli - swojego miłego:)

Gość patyczak1239235
jak zostawi to trudno.. wiem ze nie byla mnie warta ;}