Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona111

Facet nie powiedział mi że..

Polecane posty

Gość zaskoczona111

Spotykam się z nim 2 miesiące.Wczesniej przez miesiąc gadaliśmy przez internet-stąd się znamy.Spotkaliśmy się już około 16razy.I dopiero teraz powiedział mi ze ma 7 letniego syna ze zwiazku z byłą żoną...;/ Jestem zła.. On się tłumaczy że bał się powiedzieć prawdę.Ja szczerze mówiąc jestem wściekła że mnie okłamał.Kto wie ile jeszcze ma tajemnic.On juz na pierwszym spotkaniu mowił że był żonaty i jest rozwodnikiem ale ze nie ma dzieci.Zastanawiam się jak on mogł i czemu od razu nie powiedział do końca wszystkiego?A może miał prawo i nie powinnam się wściekać? Co o tym myslicie? ja mam 23 lata a on 31.

Gość kobieta zgrabna i bogata
oo jaki ten Mateusz\ek grzeczniutki z wyglądu , pewnie prawik-trzepacz

Gość zaskoczona111
No jasne że mam prawo i własnie zastanawiam się nad tym i to powaznie.Ale zastanawiam się czy taka praktyka wśród facetów czesto się zdarza-mam na mysli to ze nie mówia o swoich dzieciach na początku..Czy to znaczy że jest kłamcą? spotkalyscie już kiedyś takich facetow tzn postępujących w ten sposób?

Gość złośnic__a
też bym sie wkurzyła, ale ie pękaj moja koleżanka dowiedziała się że facet był żonaty jak poszli do Urzędu

Gość zaskoczona111
zerwałybyście z powodu takiej rzeczy? I jak myslicie czy to świadczy o tym że jest kłamcą i moze ma inne tajemnice?

Gość zaskoczona111
W pozycji kucnej ruchem jednostajnie-przyspieszonym pobudzam swoimi wargami czlonka osobnika plci meskiej, w celu doprowadzenia go do ejakulacji, tym samym napełniając mój żoładek jego nasieniem.

Gość zaskoczona111
osoba wyżej ma wyobraznię..:) a co do tematu to wlasnie zastanawiam się ale zajebiscie mnie to zabolalo że nie powiedział..;/ I teraz nie wiem czy zerwać czy nie

Gość hghtr6g
skoro powiedzial o bylej zonie, to czemu nie powoedzial o dziecku?:O bez sensu zrobil ,powinien juz powiedziec wszystko skoro sie zdecydowal wyjawic prawde