Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patyczak1239235

Moja kobieta- wariatka

Polecane posty

Gość patyczak1239235

Hej. Jestem już 2 lata ze swoją kobieta i ostatnimi czasy strasznie pokazuje pazury. Można powiedzieć że jest miła jak chce coś dostać. A tak to każda sytuacja, sesja, szukanie pracy czy coś co ja wkurzyło odbija się na mnie... I jest złość i ja jestem najgorszy.. Denerwuje się i aż żołądek skacze mi pod serce a serducho wali jak młot.. Można powiedzieć.. "Co się przejmujesz! Wal to!" Tylko że może za mocno kocham... Czasem mówi że napisał były.. Chodź wie że mnie to wkurza.. Ale tylko tak mnie uświadamia bo wie że sprawia mi to ból.. Sam nie wiem co o tym myśleć... Teraz mi pisze ze sylwestra to najchętniej by sobie spędziła w ciepłym domku bezemnie bo jej się nie chce nigdzie ruszać.. Co o tym wszystkim myślicie?? Mam wyłysieć i dostać wrzodów czy coś z tym zrobić?

Gość masz ją olać totalnie
i nie zwracać na nią uwagi :)

Gość patyczak1239235
a da to coś?

Gość PannaLL
Napisz, że ty też chętnie spędzisz Sylwestra bez niej bo chcesz w końcu odpocząć od jej fochów. Powinno zadziałać

Gość dsfsdfsf
Zacznij ja olewac, zobaczysz jak sie odwroca role..

Gość patyczak1239235
Jak raz zacząłem to prawie mnie zostawiła

Gość Kłoliberek
Pewnie jestes takim ciapą, który jest na każde jej zawołanie więc nie dziw się, że tobą pomiata. Olej ją na jakiś czas, zobaczysz jak szybko zacznie bombardować cię telefonami

Gość Kłoliberek
czyli cię nie kocha ale ma wyrzuty sumienia żeby kopnąć cię w dupę więc próbuje zrobić tak żebyś to ty ją zostawił.

Gość patyczak1239235
no jestem.. na każde.. teraz do mnie nie pisze bo nie ma kasy na tel.

Gość patyczak1239235
no i co ja mam robic do cholery.. czekac az sama sie odezwie?

Gość Kłoliberek
Jeżeli chcesz się z nią męczyć następne parę lat (nie więcej bo w końcu miną jej sentymenty i cię rzuci) to biegnij do niej z różą w zębach i błagaj o przebaczenie

Gość patyczak1239235
stroi mi fochy jak rozstrojona gitara.. eh.. nie wiem za bardzo jak nia sterowac.. moze za bardzo sie daje?

Gość misjonarka0007
jestem taka sama dla swojego chłopaka;( w sumie to byłam,jak mi nie pogroził ,ze mnie w koncu zostawi,ze myśli o swojej byłej i faktycznie pokazywał mi,ze ma mnie w dupie... czasem specjalnie go czymś rzucałam,szarpałam,wypominałam pewne rzeczy których nie powinnam...byłam straszna,czasem nadal jestem,ale to przed okresem:D aż się z tego razem momentami śmiejemy ...też mnie bardzo kocha ;) ja go moze toche mniej,dlatego ,ze to mój pierwszy związek,jestem z nim rok,już mieszkamy ze sobą i się nie wybawiłam..mam 19lat on 22(i kilka dziewczyn wcześniej) także ...;)) olej ją ;D pomoże,będzie się wściekać,ale olewaj nadal,wygrażaj,też ją troche poszturchaj,wiem,ze to chore,ale co poradzić.. ja sama nie wiem skąd u mnie pewne zachowania były,czy mi się nudziło,czy myslalam,ze mam go jak na tacy podanego..nie mam pojęcia ;)

no właśnie "prawie " cię zostawiła prawie robi wielką różnicę bądź silniejszy i nie daj się to naprawdę działa tylko trzeba wytrwać, jak odejdzie naprawdę to nic nie warta kobieta i ciebie nie kocha, ja bym zaryzykowała i postawiła na swoim mówię to jako kobieta

no ja jestem 16 lat po ślubie to pamiętam też takie zagrania miałam ;)

Gość patyczak1239235
to co robic? ma dni przed okresem jakies 6 :P

jak w moim niku :) zadziała olej i nie zwracaj uwagi

Gość Łukasz29
Z tego co piszesz to już straciłeś szacunek. Nie jest to Twoja wina tylko uczucia, które jak w piosence powoduje sytuację: Miłość Ci wszystko wybaczy Smutek zamieni Ci w śmiech. Miłość tak pięknie tłumaczy: Zdradę i kłamstwo i grzech. Teraz tak. Będzie Ci b. cięzko bo to ona rozdaje karty, gdyż jest gówniarą i drwi z twoich uczuć. Będziesz musiał rozejrzeć się za inną i zostawić to coś w spokoju. Przedłużasz agonię. Ona się nie zmieni przez wiele lat, a ponad to lada chwila wyrwie pierwszego lepszego pizdusia, który jest "zabawny i wyluzowany" i ją rozumie hehe. Ta kobieta to nędza. Możesz przy niej zostać, ale jak ty ją zostawisz dla innej to lepiej się poczujesz, a ją zaboli i może się odezwie ALEEE! To nie znaczy, ze Cię kocha, to znaczy, że ubodło ją że masz jaja. Na kobiety działa męskość - to jest pierwotne, wrodzone. ps. Nigdy nie czytaj co do Ciebie pisze czy mówi tylko zastanów się co za tym stoi naprawdę. powodzenia Cześć

autorze pomyśl racjonalnie, wyobrażasz sobie z nią założenie rodziny? życie do końca swoich dni z nią u boku? no więc nie trać czasu i uciekaj od niej istnieją normalne, wrażliwe i dobre dziewczyny, które nie mają nikogo a Ty trawisz czas na jakąś wredną pindę