Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigranowa-ona-

co lubicię ?

Polecane posty

Gość filigranowa-ona-

Może temat nie na stronę erotyczną , ale CZEMU NIE =) Mam pytanie do Panów - napiszcie co uważacie za seksowne w ubraniach codziennych dziewczyn ...Jaki "łaszek" przyciąga wasz wzrok . Wiem , że na pewno mini ;) Piszcie

Gość filigranowa-ona-
może jakieś linki ? śmiało =)

Gość Bronisław Komorowski
To "lubicię" w temacie jest błędem, gdyż "ę" na końcu tego zdania jest rzeczą zbędną i niepoprawną interpunkcyjnie. Pozdrawiam, Bronek z Pałacu/

Gość filigranowa-ona-
każdemu się zdarza błąd zrobić - szybko piszę

Gość filigranowa-ona-
z resztą kreska łamana na końcu zdania hmmm Chiny ?

Ja uwielbiam jak kobieta ma biodrówki albo obcisłe dzinsy i do tego body i widzę jak się jej na pupce odznacza albo wyjdzie z boku:-)

Gość lubięę
zdecydowanie rajstopy, szczególnie gładkie np. czarne, 40 den no ale ja zboczony jestem, nie wiem jak mają normalni poza tym zwracam uwagę na buty i resztę stroju i niestety często oceniam kobiety po butach

Gość filigranowa-ona-
Oceniasz po stanie obuwia (stare, brudne ) , czy po rodzaju obuwia ( szpilki , kozaki ) ?

Gość lubięę
no stan oczywiście też, ale raczej chodzi o styl jak kobieta ma ładne hot buty to nawet jak jest mało apetyczna to od razu ma +5 punktów a jak nawet jakas potencjalnie fajna ma jakies bazarowe buty czy inną porażkę to od razu z góry jest przekreślona :) takie tam zboczenia :) na wiele elementów stroju zwracam uwagę, trochę jestem jak te pedzie co porjektują ubrania, tylko że ja wolę dziewczynki

Gość antek_partyzant
dłonie, palce... chocby była super laska w super cszkach, ale dłonie brzydkie, to odpada

Gość igram
lubięę - popieram buty bardzo ważna sprawa ale muszą być bardzo wysokie obcasy:) no i pończochy oczywiście;)

Gość lubięę
no a u mnie właśnie odwrotnie moje zboczenie poszło krok dalej i teraz pończochy prawie mnie nie kręcą, zdecydowanie wolę rajstopy, szczególnie widok rajstop założonych na gołe ciało co do butów to chyba nie muszą być na bardzo wysokim obcasie ale faktycznie w większości przypadków tak jest lepiej. Chociaż sto razy wolę gustowne dziewczę ubrane w ładne baleriny niż jakaś lampucere z kozakach z czubem

Gość łostary
z butów to bardzo lubie botki na wysokim obcasie, za kozakami nie przepadam

Gość lubięę
dzisiejsze spostrzeżenie: wzrok przyciągają mi dziewczyny w koszulach w kratę (np odcienie czerwieni) takie koszule w stylu kowbojskim, jak znajdę fotkę to zaraz wkleję bo nie wiem czy wiadomo o co chodzi

Gość lubięę
okej mam fotkę, tylko że tu jest kombo fajnych, seksownych rzeczy: http://i.imgur.com/Pvude.jpg 1. koszula w kratkę - ten wzór jest idealny - koniecznie w miarę dopasowana i włożona w spodnie/spodenki 2. szorty - potrafią czasem kręcić bardziej niż mini 3. szelki są fajne, fajnie wyglądają u krągłych dziewczyn z dużym biustem, ale chudziutkie bez piersi też mogą używać 4. okularnice są fajne, mi się na razie klasyczne raybany nie przejadły

Gość SzczescliwyKordian
1.legginsy 2.Bluzki z dużym dekoldem 3. Czarna bielizna ewetualnie biała(koronka, stringi) 4.rajstopy,kabaretki, pończochy Ja tam akurat nie zwracam uwagi na buty:D nie wiem co wy z tym macie;D jakieś zboczenie czy co;D

Gość lubięę
zdecydowanie zboczenie, ja się w ogóle składam z samych zboczeń kabaretek niestety nie lubię, jakieś 4-5 lat temu bardzo mnie kręciły, teraz wręcz odpychają legginsy lubię ale głównie te takie jak rajstopy - żeby lekko prześwitywały. Choć czasem takie bawełniane też moga być fajne. Kolega wyżej dał linka do ceneo, po przejsciu do sklepu jest taki obrazek http://89.149.254.67/s2/basbleu/belinda-1-8.jpg no i obojętnie bym nie przeszedł aaa następne moje zboczenie, nie lubię stringów, uwielbiam ładne zgrabne figi takie lekko wycięte na pół pośladka. Stringi strasznie mi się opatrzyły, nie mogę już na to patrzeć :)

Gość Dark chocolate
Po pierwsze figi ktore idealnie podkreslaja pupe. Na to dzinsy lub leginsy najlepiej obcisle rurki. Koszulka z wyraznym dekoltem. Na to plaszcz. Obowie to kozaki szpilki. Dobrze aby przez spodnie przebijala sie lekko cipka. Wiem ze to moze glupio brzmi ale to wcięcie naprawde fajnie wyglada. Najgorzej jak majtki są widoczne przez spodnie lub jak stanik przeswieca przez koszulke. Wazne sa dlonie ladny makijaz zadbana fryzura. Prawie kazdy facet w ciagu 5 do 10 sekund obejrzy kobiete. Wiekszośc zćzyna od twarz zaraz pupa bius talia nogi.

Gość no i oczywiście
ładny klocek w leginsach :)

Gość igram
a może kobiety sie wypowiedzą jak lubią się ubierać?:))

do pracy klasycznie :classic_cool: na wyjscia czasem legginsy czasem klasyczne czarnne rurki, rzadko nosze dzinsy. do tego tunika lub jakas fajna marynarka. Kozaki róznie mam i czarne na obcasie botki na koturnie lub klasyczne oficerki. dodatki?:) ładny zegarek i róznego rodzaju wisiory makijaz lekki bardzo subtelny to samo z zapachem :P

Gość mariner
w pracy to nie znosze jak stroj kobitki mnie prowokuje.ROZPRASZA! ale na neutralnym gruncie lubie opiete na ladnym tyleczku spodnie ,zgrabna lydke ,do miniuwy potrzebne zgrabne nogi . Dekolt ,bluzeczka z cienkimi ramiaczkami i ladne kragle ramiona .Sukienka z golymi ramionami ale luzna lekko tylko opinajaca biodra Nie lubie jak ubior jest nachalnie odkrywajacy rozne elenty ciala np pepek,czy posladki.,Moim zdaniem cialo i stroj powinny byc w pewnej prowokujacej rownowadze