Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiezniczka0411

Ból lewej łopatki

Polecane posty

Cześć. Jestem tu bo szukam jakiejś porady. mam 17 lat, od około 5 lat borykam się z uciążliwym bólem lewej łopatki. Ma on charakter mrowienia i pieczenia, łopatka strzela przy ruszaniu a takze bark rowniez. Nie mogę długo stać ani siedzieć, ponieważ ból sie nasila a przy głebokim wdechu czuje straszne kłocie w klatce piersiowej i łopatce ( ale to podczas dłuzszego stania badz wysilku). Dodam ze nie uprawiam zadnego sportu ani nie przesiaduje dlugo przy komputerze. Robilam rtg klatki i kregoslupa ale wedlug lekarzy jest wszystko ok.Nie wiem co robic bo mam juz tego dosc i chcialabym sie tego pozbyc. prosze o rady :)

Gość skaży szto
a kiedy robiłaś te badania ? Lepiej zmień lekarza i wykonaj to jeszcze raz idź do dobrego ortopedy i może do neurologa bo być może sprawa leży po stronie nerwów które tamtędy przebiegają.......

Gość Gtvdbhbbhn
Ja mam ten sam problem od momentu wypadku, mijal juz rok a mnie nadal przy dotyku, ruchy, po wysilku bardzo bolalo. Cud sie stal bo pewnego dnia muialam dzwignac ciezka torbe i dziwne bo bol minal i nadal jyz od 2 miesiecy sie nie pojawil. Pomyslalam, ze moge juz zrobic gimnastyke tyou piruety i mostek i taki mnie bol zlapal od obojczyka przez szyje do brody po tej stronie gdzie mnie bolak wczesniej bark i mostek, ze tragedia. Wole nie ryzykowac a lekarze mowia, ze juz mi sie zqgoilo. Przed wypadkiem tego nie mialam.

Badania robiłam dawno, jakieś 3 lata temu. Czy możliwe jest że kiedys mi mogło coś w niej przeskoczyć i dotąd się to na mnie mści? Mam małe skrzywienie kręgosłupa a łopatki nie odstają mi za bardzo, powiedzmy są odpowiednie. Więc nie wiem czy jest sens robić rtg skoro wszyscy lekarzą maja mnie gdzieś, bo uważaja ze wszstko jest dobrze, ze dorastam i to moze byc powodem bolu. Tylko wedlug mnie jestem jakims dziwnym jednorazowym przypadkiem bo pytalam wielu ludzi i nikt sie z tym nie spotkal.