Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Ból piersi...pomocy

Polecane posty

Cześć w 11dniu cyklu kochałam się z mężem:) potem niestety była przerwa i dopiero kochaliśmy się 19,20,21 i 22 gdzieś od jakiego tyg może trochę więcej bolą mnie piersi po bokach i sutki jak się dotknę:)test ciążowy robiłam w 22dzniu cyklu wydaje mi się ze za wcześnie wyszedł negatywnie, okresy mam w miarę regularne, bo co 28-29dni okres powinnam dziś dostać, oprócz bólu piersi i wrażliwości często chodzę siku co mi się do tej pory nie zdarzało i nie raz mam takie, coś ze ciągnie mnie w dole brzuch jakby mi coś na pęcherz uciskało...może to objawy ciąży? W dwóch poprzednich ciążach to już tak nie pamiętam, wiem tylko tyle ze bolały mnie piersi, kto tak ma jak ja?odpiszcie plis!:)

to dzisiaj trzeba bylo zrobic test. nie rob sobie niepotrzebnie nadziei - zrob test

testów nie ma co robić za wcześnie. Najlepiej jak ten dzień lub dwa okres się spóźnia. Wcześniej wbrew temu co twierdza producenci nie zawsze są wiarygodne;-) Objawy wskazują na ciążę ale mogą być mylące.

Dziękuje za odpowiedź:)non sto chce mi się siku...i dość dużo oddaje moczu, wczoraj popołudniu miałam 37stopni, w pierwszej mojej ciąży miałam 37,5 tez popołudniu i niestety ale zakończyła się poronieniem...:/z drugiej ciąży mam córeczkę 3-letnia, z trzeciej ciąży mam roczna córcie, i nie wiem czego ale strasznie tęsknie za ciążą tym kopaniem w brzusiu i chce mieć trzecie dziecko:)mój mąż tak średnio bo boi sie ze może wyjść trzecia dziewczynka:)ale co tam ważne żeby było zdrowe!!skomentujcie moją odpowiedz, dziękuje:)