Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seta 31

Musze oddać 2 miesięcznego szczeniaczka, bo córka go już nie chce.

Polecane posty

Gość Seta 31

Dostała pod choinkę. Gdzie mamy go wywieźć? Przyjmą go normalnie we schronisku? Czy mamy płacić coś za to? Czy można go potem będzie odwiedzić?

Gość Seta 31
Zbanowane Kciukiem innym tonem szczeniaro, nie znasz życia to gówniaro nie zabieraj głosu. Córka ma 3 latka.

Gość Seta 31
Tak, wyzywajcie, wyżywajcie się, naprawdę mnie to nie interesuje. Może ktoś mi odpowiedzieć na pytanie?

Gość grazyna,b.
poszukaj mu nowego domu,moze ktos go przygarnie,pies to duza odpowiedzialnosc i na wiele lat, wiec zastanów sie na drugi raz

Zbanowane Kciukiem innym tonem szczeniaro, nie znasz życia to gówniaro nie zabieraj głosu. szczeniaro? pizgnij sie w łeb kurva, dzieciaka do schroniska oddaj, to nie wina tego psiaka, że trafił na pizgnięta właścicielke. kurva, sama kasy nie mam, ale bezdomnego psiaka zawsze przygarne

Gość Seta 31
Zbanowane Kciukiem nie zniżę się do twojego poziomu mizerio intelektualna. Jestem ponadto.

Gość Sanders30
zapakuj szczeniaczka do koszyczka i podrzuć sąsiadom ... mojej cioci tak podrzucono kota i była zadowolona, jak sąsiadowi się nie spodoba to podrzuci komuś innemu .. w końcu jednak zwierze dostanie ktoś kto lubi zwierzęta .. to lepsze niż oddawać do schroniska lub wyrzucać na drodze

obawiam się, że niestety nie na świecie pełno takich debilek, które zwierzę traktują jak zabawke dla rozpieszczonego bachora, a jak sie znudzi, to najlepiej wywalić gdziekolwiek szlag mnie trafia, jak coś takiego czytam i życze ci, autorko, wszystkiego najgorszego w nowym roku, żebys miała tak zjebany rok, jak zjebałaś start w życie temu psiemu dziecku

Gość szczęsliwa :)
Do schroniska nie oddawaj, tam jest dość psów czekających na przygarnięcie. Daj ogłoszenie że oddasz szczeniaka i pewnie pojawi się chętny. Szkoda że wcześniej nie pomyslałaś... ale nie ma co gadać,masz nauczkę że 3 latce nie kupuje się zwierzaka bo nie jest jeszcze na tyle odpowiedzialna...

Gość gveresvoesrvferfv
"3 latce nie kupuje się zwierzaka bo nie jest jeszcze na tyle odpowiedzialna..." Od dziecka nie ma co wymagać, skoro nawet stara krowa, jej matka, dość odpowiedzialna nie jest :O

z jakiego województwa jesteś autorko ? chętnie bym wziela pieska.

Gość Seta 31
Spierdalajcie kretynki. A psa do lasu wywiozę hahaha

Gość pilolo
Przecież autorka nie napisała że kopiła i chce oddać tylko ktoś dziecko chciał jej uszczęśliwić . Więc Pani Ewa , zjebana kciukiem i inne wspaniałe istnienia kaffe dokładniej czytajcie

Gość szczęsliwa :)
pilolo naiwna jesteś

Gość inkkkkkkkka
a ja takiej córusi bym już nie chciała:)

zecież autorka nie napisała że kopiła i chce oddać tylko ktoś dziecko chciał jej uszczęśliwić . Więc Pani Ewa , zj**ana kciukiem i inne wspaniałe istnienia kaffe dokładniej czytajcie jeden ciul, skąd go ma. ważne, że znudził sie psiak, a ta peezda chce go teraz oddać

Gość pilolo
dziewczyny przecież nie ona jedna chce oddać pieska bo sika , i nikt nie sprawdził przed zakupem że to nie na baterie .

Gość frrrrrrzone
ugotujcie z niego zupę i zanieście biednym chińskim emigrantom

jesli to nie prowo to hooj mnie strzeli zaraz. kolejna durna mamuska co dzieciakowi pieska-zabawke kupuje. a jak sie znudzi to do schroniska, a co! szkoda ze ciebie nikt do jakiegos przytulku nie oddal. ze tez dorosli ludzie myslec nie potrafia. a bachorowi nastepnym razem jakas gre planszowa kup albo barbie, zamiast niszczyc zycie kolejnemu zwierzeciu.

Gość Seta 31
łykacie jak młode pelikany :D:D:D