Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

Tesco nie lubi „złych chrześcijan

Polecane posty

Gość mikikun

Chrześcijanie w Wielkiej Brytanii bojkotują sklepy Tesco. Wszystko z powodu jednego z członków kierownictwa firmy, Nicka Lanselya, który stwierdził ,że będzie zwalczał „złych chrześcijan, którzy sprzeciwiają się „małżeństwom jednopłciowym. W te święta nie będę kupował w Tesco oznajmił Colin Hart, dyrektor Christian Institute, „Pan Lansely ma prawo do swoich poglądów, a ja mam prawo, by u niego nie robić zakupów dodał Hart, przypominając, że podobną decyzję podjęło też wielu innych chrześcijan w Wielkiej Brytanii. Deklarację jednego z kierowników brytyjskiej firmy można by uznać za drobny incydent, gdyby nie fakt, że Tesco już wcześniej włączyło się w propagandę homoseksualizmu. Ostatnio wiele kontrowersji wywołało finansowanie przez tę firmę londyńskiej „parady gejów, przy jednoczesnym wycofaniu się ze sponsorowania organizacji promującej badania nad chorobą nowotworową. chociaż ja nie muszę bojkotować z prostej przyczyny nie ma u mnie tesko chociaż mam 7 rożnych supermarketów

no to już wiem, dlaczego tesco mi pasuje najbardziej ze wszystkicj supermarketów :)