Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfjasjfklflff

Nadia czy Magdalena,Adam czy Bartosz?

Polecane posty

Gość Ja do psów nic nie mam
Magda i Adam :) Madzia i Adaś :)

Gość liv tajlerrrrr
Magda i Bartek Ja mam Bartka, bardzo wesoły i rezolutny chłopczyk, wszędzie go pełno, jest szczupły - bo tam ktos o grubasie pisał :O znam samym fajnych Bartków, jeden jest bankowcem, drugi lekarzem, trzeci prawnikiem. Ze znanych to: Bartosz Opania, Bartosz Węglarczyk, Bartosz Arłukowicz. Mnie to się pozytywnie kojarzy i nie zauważyłam by było to oklepane imię, prócz mojego syna nie znam innych dzieci o tym imieniu

jak słysze Madzia to mnie trzepie :o jedna baba mówi do mnie Pani Magdziu :o błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nxbkd egt fe
Magdalena i Adam :)

Gość jfnfbsmks,ws,msndxd
A ja jestem Madzia i lubię jak tak do mnie mówią. Mąż mówi Madziulka i Magdunia :P

ja mam Magdalena corcia bedzie Nadia co do syna to zadne mi sie nie podoba moj aniolek mial na imie Alan a jak urodzi sie chlopak to Jonatan bedzie

Gość Anka i kijanka
http://gorny.edu.pl/imiona/index.php? - prosze. ranking imion nadawanych dzieciom w ost latach, sporzadzony na podstawie dodatku do Gazety Wyborczej. moze komus pomoze w podjeciu decyzji

Gość Jezdze 8 lat
Mnie sie podoba Adam, a z dziewczynek Nadia i Magdalena też aczkolwiek są zupełnie różne