Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cotuzrobiceh665

Moja Kobieta - wariatka czy manipulatorka

Polecane posty

Gość Cotuzrobiceh665

Hej. Jestem już 2 lata ze swoją kobieta i ostatnimi czasy strasznie pokazuje pazury. Można powiedzieć że jest miła jak chce coś dostać. A tak to każda sytuacja, sesja, szukanie pracy czy coś co ja wkurzyło odbija się na mnie... I jest złość i ja jestem najgorszy... Denerwuje się i aż żołądek skacze mi pod serce a serducho wali jak młot.. Można powiedzieć.. "Co się przejmujesz! Wal to!" Tylko że może za mocno kocham.. Czasem mówi że napisał były.. Chodź wie że mnie to wkurza.. Ale tylko tak mnie uświadamia bo wie że sprawia mi to ból.. Sam nie wiem co o tym myśleć... Teraz mi pisze ze sylwestra to najchętniej by sobie spędziła w ciepłym domku bezemnie bo jej się nie chce nigdzie ruszać.. Co o tym wszystkim myślicie? Mam wyłysieć i dostać wrzodów czy coś z tym zrobić???

Gość szczęsliwa :)
Znam ten typ kobiet,to manipulantka.Wyczuła że może sobie z tobą pogrywać i uchodzi jej to bezkarnie.Co więcej wyczuła że tym postępowaniem rani cię ale i tak ją kochasz i to pewnie jeszcze bardziej.Jesteś przegrany w tej chwili bo za bardzo ci zależy,... kolej na odwet i to szybko bo cię zniszczy.JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE zobaczysz jak zmięknie.Pewnie na początku będzie się stawiać bo nie przyzwyczajona ale wymięknie :D

Gość lalunia_blahblah
Dokładnie, miałam tak samo z moim facetem, więz zaczęłam traktowac go w ten sam sposób, jak on traktował mnie. Nie było to łatwe, szczególnie na początku, bo ja nie jestem typem manipulantki, olewaczki ani nic w tym stylu, ale z czasem przychodziło coraz łatwiej. Po prostu kopiuj każde jej zachowanie, które Cię rani. Powodzenia!!!

Jeśli zastosujesz wobec niej te same metody, to się wkurwi i może przestanie, ale po czasie. Prawdą jest, że tylko silny facet da radę takiej kobiecie, bo nie pozwoli jej na manipulacje. Kluchy niechaj się ratują ucieczką...