Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaktudzialac5879

Moja dziewczyna - Świruje czy chce mnie zostawić

Polecane posty

Gość Jaktudzialac5879

Hej..... Jestem już 2 lata ze swoją kobieta i ostatnimi czasy strasznie pokazuje pazury. Można powiedzieć że jest miła jak chce coś dostać. A tak to każda sytuacja, sesja, szukanie pracy czy coś co ja wkurzyło odbija się na mnie....... I jest złość i ja jestem najgorszy..... Denerwuje się i aż żołądek skacze mi pod serce a serducho wali jak młot.. Można powiedzieć.. "Co się przejmujesz! Wal to!" Tylko że może za mocno kocham...... Czasem mówi że napisał były.. Chodź wie że mnie to wkurza.. Ale tylko tak mnie uświadamia bo wie że sprawia mi to ból.. Sam nie wiem co o tym myśleć...... Teraz mi pisze ze sylwestra to najchętniej by sobie spędziła w ciepłym domku bezemnie bo jej się nie chce nigdzie ruszać..... Co o tym wszystkim myślicie?? Mam wyłysieć i dostać wrzodów czy coś z tym zrobić?

Gość przelot_em
Masz zacząć się szanować sam skoro Twoja dziewczyna pomiata. Wiej od niej póki czas, później będzie już coraz gorzej.

Gość gveresvoesrvferfv
Spełnić jej życzenie i pozwolić jej spędzić sylwestra w ciepłym domku z dala od Ciebie. Ty idź na imprezę. Jak zobaczy, że jednak nie jestes do niej przyspawany i świat się na jej fochach nie konćzy, to możliwe, że się ogarnie.

Gość przelot_em
Miłość ma przynosic radość i uskrzydlać a nie powodować ból żoładka i rozstrój nerwowy. Lepiej teraz się rozstać i pocierpieć trochę niż cierpieć całe życie.

Gość Samotny28l
Ale ty głupi jesteś .. ciesz się że masz dziewczynę, bo mogłeś skończyć jak ja .. stary kawaler bez powodzenia ..

jesli chodzi o sesje i szukanie pracy - byla zdenerwowana chciala odreagowac wyrzucic to z siebie a Ty byles pod reka.. jesli chodzi o bylego - nudzi jej sie z Toba i takimi metodami probuje wrzucic do waszego zwiazku troche emocji. bo Ty sie zdenerwujesz, poklocicie sie, pogodzicie sie i emocji nie zabraknie. wprowadz troche urozmaicenia w wasze zycie a teksty o bylym sie skoncza.