Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WCmama

Wołanie o POMOC !

Polecane posty

Gość WCmama

Jestem w 5 tc. Dzisiaj od rana mam biegunke, tzn. musze lecieć na WC co 15 minut, bo po brzuchu zaczyna "jeźdźić". Co mogę wziąść na biegunkę ?

Gość pitulinka
napewno wegiel....

Gość manusia30
możesz ugotować sobie wywar z suszonej borówki (kupisz w aptece) i nie jedz surowych owocówi warzyw dopóki ci nie przejdzie, i pijj dużo wody i DO LEKARZA

Gość bambiska
Mi lekarz zalecil wegiel leczniczy w takich awaryjnych wypadkach i nie ma sie co tu denerwowac, bo w ciazy to calkiem czeste.

Gość WCmama
Nie jest to typowa luźna biegunka, tylko jak mnie zakręci w brzuchu to musze lecieć i zawsze coś tam zrobie, ale nie aż takie rzadkie.

Gość bambiska
Wez Rafinka zastanow sie zanim cos napiszesz. Stoperanu NIE WOLNO brac w I trymestrze ...

Gość hksdgfc
idź do lekarza, miałam grypę jelitową w 14 tygodniu i lekarka pozwoliła mi tylko na smectę i powiedziała, że dobrze, że to już po 9 tygodniu. Nie bierz sama nic, bo możesz zaszkodzić, choć pewnie smecta jest wyjątkowo łagodna.

Gość WCmama
Założyłam wątek, ale chyba mi już przeszło, tzn. od 40 min. nie byłam. Wiem, że we wczesnej ciąży się to zdarza, ale człowiek zawsze panikuje :( bo się boi.