Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamama=====

jak po kryjomu zrobic test DNA??

Polecane posty

Gość mamamamama=====

jak zrobic tak zeby ojcie dziecka sie nie zorientowal??? i ile to kosztuje??

Gość jshjdbas
tez bym chciala to wiedziec

Gość wystarczy jeden włos
a koszt to kilka tys zł

Gość mamamamama=====
musze zrobic bo wypiera sie ze to napewno nie jego dziecko ze on jest bezplodny.. akurat a u mnie to bylo niepokalane poczecie.. kurde to koszty sa duze..

Jeżeli zrobisz po kryjomu to i tak nie będzie on miał żadnej mocy prawnej - jeżeli facet się wypiera, to przecież może powiedzieć, ze to nie jego DNA. Jedyne wyjście to pozwac faceta do sądu, wtedy sąd nakaże mu zrobienie testu i na tej podstawie wpisze jako ojca.

Gość jeśli Ty wiesz że z nikim inny
nie mogłaść zajśc i on w 100% jest ojcem, a nie jesteście ze sobą to ja bym do sądu poszła

skoro się upiera to powiedz otwarcie zróbmy test i razem pobierzcie materiał, niech będzie przy pobieraniu śliny/włosów. chyba że sama obawiasz się o wynik :D a koszt wg cenników w internecie to 1200-1500 zł

Gość Z Zniecierpliwiony
ona sama obawia si eo wynik, chce najpierw po kryjomu zrobic zeby [potem w razie oficjalnego badania sadowego nie wyjsc na glupka ze to nie on jest ojcem. mam racje dziweczko?

Gość mamamamama=====
no pewnie ze masz racje :) zal.pl ... poprostu niechce isc do sadu bo umowilismy sie ze jak ten testwyjdzie ze on jest ojcem wtedy dogadamy sie bez sadu dlatego Was pytalam ile kosztuje i na czym polega.. niejestem dziweczka...

Gość hjfgj
skoro już teraz sie wypiera dziecka to nie licz że po zrobionym tescie na ojcostwo na lewo zechce płacić. później będzie twierdził że nie musi bo nie ma wyroku sądu.

Nie rozumiem - skoro umówiliście się na test, to po co robić po kryjomu? :o

Gość ufiggs
Albo autorka jest blondynką, albo to prowo

Gość Z Zniecierpliwiony
skoro dogadaliscie sie ze zrobicie test to po co to cale "po kryjomu" w tytule? hmm? przez kim to ma byc takemnica, przed tym smrodem ktore nic nie kuma jeszcze czy przed kim, skoro wy zainteresowani sie dogadaliscie zeby go zrobic. :d :D

Gość oooooooooooooooooooooooo
Coś mi sie wydaje, ze nie jest tak jak pisze autorka :)

Gość a to zależy co komu
pewnie nie wie czyje to dziecko i chce się cichaczem przekonać żeby wiedziec od kogo alimenty.

Gość buhahahahahahah
a jakże by inaczej. Najpierw pisze "po kryjomu", a potem "dogadaliśmy się". Pitolisz dziewczynko bzdury:P Sama jestem kobietą, mówi się o solidarności jajników itp. ale Boże strzeż przed takimi kurwiszonami! Dupy nadstawiała, a teraz nie wie z kim zaszła i jeszcze za plecami DNA! Wstyd! Na szczęście jak zrobisz sobie takie badania na lewo to będziesz sobie nimi mogła dupę podetrzeć:D i tak czy siak świecić oczami przed sądem będziesz🖐️

Gość mamamamama=====
co w was tyle zawisci?? zazdroscicie ze stac nas na testy dna czy jak?? ze mozemy od tak wydac te kilka tysiecy.. ludzie opanujcie sie i nie zazdrosccie tylko zapracujcie a tez bedziecie mieli

Gość a to zależy co komu
a czego zazdrościć?? tego że musisz zrobić test dna bo ojciec dziecka nie uznaje? Wybacz ale to nie powód do zazdrości. Jeśli wiem kto jest ojcem dziecka i on to tez wie to po kiego grzyba mi testy? Żałosna jesteś.

Gość buhahahahahahah
:D a dopiero pisała, że koszty są duże:D ogarnij się, kobieto.

o rany a co was to obchodzi poco testy będzie robić?? nawet jak nie jest pewna kto jest ojcem dziecka to chyba normalne , że chce sprawdzić autorko możesz zrobić testy po kryjomu ale nie będą miały mocy prawnej , ale ty już będziesz wiedzieć kto jest ojcem i jeżeli tobie to wystarczy to ok a jeżeli chcesz coś z tym zrobić to musisz wtedy oddać sprawę do sądu i wtedy ojcostwo będzie zgodne z prawem

Gość mamamamama=====
koszty sa duze owszem ale nie dla mnie.. pisalam tokiem myslenia waszym.. bo was na nic nie stac !! przykro mi

Gość mamamamama=====
lijonka dziekuje

Gość Boszzzzzz...
"tokiem myślenia waszym":D nie no, leżę:D cieszę się, że cię stać, bo pewnie jeszcze nie raz będziesz musiała testy robić:D

Gość mamamamama=====
bzzzz no masz racje lez i placz :) w miesnym sie pracuje za 800zl misiecznie ze zal ci duupe sciska ze kogos stac :D

Gość Boszzzzzz...
nie wiem ile się zarabia w mięsnym, ale skoro jesteś taka zorientowana...:D

Gość Killeruś81
Dla mnie jesteś puszczalską kurwą i do tego głupią jak but że nie wie gdzie i komu nadstawia dupy że testy trzeba robić. Ja od takiej ściery jawnie bym zadał zrobienia testów a nie kurwo po kryjomu chcesz robić.

Gość blaneczkaa90
.... TESTUJ kosmetyki za DARMO i jeszcze na tym ZARABIAJ! Damskie i męskie! www.showup.tv/pp/blanka90

Gość Killeruś81
I teraz poczytaj się KURVVO od początku do końca i zobacz jak się motasz w zeznaniach.

Gość gjtrty
U ciebie te zeznania to co 5 minut inne ;) To że uprawiałąś z kimś seks to ok, ale że ich tylu było że nawet nie wiesz który ci dzieciaka zmajstrował? Boszzzzzzzzzzzzzzzzzz...