Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja_96

chce z koleżanką

Polecane posty

Gość Alicja_96

Witam wszystkie forumowiczki Mam pytanie trochę dziwnie to zabrzmi,ale mam przyjaciółkę której mogę się powierzyć rozmawiamy o wszystkim i chciałabym z nią to zrobić(chodzi o wspólną masturbacje)tylko nie wiem jak zagadać o tym.Wiem to,że się zgodzi,bo nigdy niczego nie odmawiała jak ją o coś prosiłam i również problem w tym,że nie wiem dokładnie jak ją mogę zadowolić jakieś porady ?? Z góry dziękuję :)

Gość mariner
zapros ja i przygotuj flaszke dobrego wina .Jak juz sobie wlejecie na wesolo to przytul sie do niej i wyznaj ze ciekawi cie jak to by bylo z nia i co ona na to? Wyznaj ze rajcuje cie seksualnie i chcialabys poznac smak jej cipki .Mow podobne rzeczy caly czas i nic nie robiac ,tylko sie tulac do niej ,to powinno ja nakrecic lub otrzezwic .Wtedy bedzie ten decydujacy moment kiedy uslyszysz:no to na co czekamy! lub sorki ale jestem hetero!

Gość Alicja_96
dobry pomysł z tym,aby się tulić do niej,ale też miałabym ją dotykać w jakieś miejsca i potem jakby się już np. zgodziła to jak najlepiej zacząć przygodę ?

Gość Alicja_96
dobry pomysł z tym,aby się tulić do niej,ale też miałabym ją dotykać w jakieś miejsca i potem jakby się już np. zgodziła to jak najlepiej zacząć przygodę ?

Mozesz jej powiedziec ze ma prześliczne piersi, że na pewno jej sutki będą zajebiście sterczały i pragniesz to poczuć.

Jeżeli chodzi o dotykanie to bądź z tym bardzo delikatna- dotykaj jej dloni, ramion, szyi. Na razie tylko to. potem przejdź do ud.

Gość Alicja_96
a czy powinnam się z nią całować??

jezeli bedziesz miala na to ochotę to pewnie ze tak. I oczywiscie ona musi tez tego chcieć.

Gość Alicja_96
nie wiem czy sprawy nie skomplikuje to ze jestem facetem a kobieca powloke przywdziewam tylko na kafeterii

Gość Alicja_96
a jeśli już będzie po,że będziemy rozebrane to pierwszą rzeczą co powinno być?

Gość Alicja_96
yy..eee?? o co chodzi z tą wiadomością,ponieważ ja jej nie napisałam ...

Gość Alicja_96
są młodsze co to robią więc czego ja miałabym mieć to zakazane ?

Gość mariner
ktoras z was przejmie inicjatywe z pewnoscia i bedzie kierowac gra. Powinnyscie zaczac od calowania bo to najszybszy i najmilszy dopalacz zmyslow.A potem masuj jej dlonie i generalnie kieruj sie tym co tobie by sprawialo przyjemnosc i w kolejnosci jaka ty bys chciala aby ona to robila.Mowie o tym w przypadku gdy ty przejmiesz inicjatywe.POczujesz jak jej oddech zacznie przyspieszac to oznacza ze lubi to co robisz i wtedy delikatnie pomasuj jej krocze a jak zacznie sie wic to zaproponuj rozbiorke i juz na golaska robcie co wam najbardziej sprawia przyjemnosc.caqluj jej lechtaczke,liz ja delikatnie potem mocniej i onserwuj jaj reaguje ,niech ci mowi co jej nie pasuje lub jak pasuje Zadawaj te pytania co jakis czas.Potem jak sie poznacie juz niem beda potzrebne. Pamietaj ze masowanie polega na delikatnym galdzeniu a stopniowaniu nacisku w miare nasilajacego sie podniecenia

Gość mariner
ee !to jakas pospucha znudzonego sudenciny co to bawi sie fiutkiem miedzy jedna notatka z wykladu a druga

Gość Alicja_96
wiem na ten temat tylko pytanie co może być dobre dla niej od razu przejść do lizania c*pki czy jeszcze się z nią pieścić ?

Gość Alicja_96
dobra dobra widać,że nawet na forum ludzie nie pomagają bo uważają,że to jakiś facet się podszywa... To może najlepiej pójść na ulice i się zapytać jak się to robi Co ??!

Przynajmniej będziesz w ten sposób bardziej wiarygodna/y :D

Gość mariner
dokladnie!

Gość Alicja_96
No to takich rzeczy to wam doradzam i dziękuję ...

Gość weronata
Do Alicja-96. Z tym winem to dobry pomysł. Do tego jakaś fajna i nastrojowa muzyka. Parę świec lub blade światło. Tul się do niej, głaskał po głowie i delikatnie muskaj ustami ją po szyji. Z winem nie przesadzajcie. Jeśli podda się Twoim pieszczotą to możesz jej to powiedzieć. Zaproponować wspólną masturbacje, lub pieszczoty całego ciała. Powodzenia.