Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna balerinnka

mam prośbę, kto mi opisze co jest na tym filmiku bo ja sie boje go obejrzeć

Polecane posty

Gość anna balerinnka

ten filmik krąży i po komentach widzę że to coś strasznego ja go nie widziałam bo boje się go obejrzeć mogę mieć złe koszmary i bardzo to przeżyc jestem wrażliwe powiedzcie mi co się tam dzieje na tym filmiku :( http://demotywatory.pl/3609585#comments

Gość Chcę Mu Sprawić MEGA Extasę
O Jezusiu... Skatowane dziecko.

Gość anna balerinnka
ale co mu zrobił ? co to jest

widzialam wczesniej, koles maltretuje dziecko, rzuca, "przytula", cale poranione :O

Gość anna balerinnka
ale w jakim celu rzuca tym dzieckiem ? ja nie obejrze tego filmu bo by mi psycha padła

rzuca małym niemowlakiem ja wiem. k. 6 miesięcy może meić to dziecko... Dzięki Bogu na poduszkę a nie an te domniemam-płytki. Później jest chyba to samo dziecko, trochę starsze pokazane jak leży z ranami na nóżkach... Otwartymi i posiniaczonym ciałkiem. Całość to skrót rozprawy prowadzonej przeciw rodzicom.

Gość oł noł
ale czemu ci rodzice to nagrywali? i skad te rany na nozkach? ja tez boje sie to ogladac :O

Gość anna balerinnka
dzieki za opis ale psychole, nagrywali znęcanie

dobrze, ze nagrywali. Sami sobie bat kręcili. Skurwiele.

Gość oł noł
a skad wiecie ze rodzice maja proces o znecanie? napiszcie cos wiecej, strasznie mnie to wszystko dobilo :O

nienawidzę ludzi ,to potwory . A boga nie ma , chyba że jest on demonem ,bo jakiż dobry bóg stworzyłby takie gówno.

Gość ona890
gdy ten facet rzuca dziecko na poduszke- zobaczcie jak ono sie patrzy na kamerujaca matke:(:( ten strach jego oczach, przerazajace:( wielkie czarne ocze pelne strachu:((

Gość oj zbanowana, biedna kobito
O fuck oglądnełam urywki tej aborcji i normalnie tak mi słabo ze musiałam podejść do okna ...tam było usg i bijace serce? kużwa ludzie obudżcie sie jak jest strasznie na tym świecie ! mordujemy znęcamy się nad zwierzętami ,dziećmi soba ...może lepiej żeby był koniec tego całego syfu... tylko szybki i w miare bezbolesny.

Gość oooooooooojacie
no wlasnie,s ksad wiadomo ze jakas rozprawa sie toczy/la????

ten film o aborcji powinien być odtwarzany w poczekalniach u ginekologa . Coś strasznego ,ale moze przmówiłoby do wyobrazni bezmyslnym dupo.... Mój dziadek poeata laik napisał swego czasu taki wiersz ,który wg mnie również powinien wisieć wszędzie tam gdzie pojawiają sie cieżarne W ciemnej ulicy, w odrapanym bloku Szczury plądrują śmietnisko Jakaś się postać tam czai w mroku Na dworze słota i mżysto Jest to kobieta dziwnie skulona Do kubła szybko coś wkłada Spogląda wkoło jest wystraszona Do auta biegnie i wsiada Zawyło w aucie zaraz sto koni Z opon oddala się piskiem Biała kostucha już kosą dzwoni Nad zaszczurzonym śmietniskiem Słucham i włos się na głowie jeży Prędze pod śmietnik w tej chwili Przecież tam w kuble niemowlę leży Tak łka za matką i kwili Gdzie jesteś mamo-chce żyć dla ciebie Kochać! Na starość cię wspierać Każdej zaradzić twojej potrzebie Nie na śmietniku umierać! Kto przy twym łożu boleści siądzie Kiedy opuści cię siła Mnie juz na świecie mamo nie będzie Boś mnie dla szczurów rzuciła Kto twoje stare wesprze ramiona Kiedy kres przyjdzie istnienia Zostanie tylko rozpacz szalona I straszny wyrzut sumienia Przeminie młodość, za parę lat Jak wszystko mija na świecie Ciebie tez rzuci ten podły świat Jak tyś rzuciła swe dziecię..

Gość mamaKarinyiAdasia
jaki piękny aż mi łzy pociekły

Msakra, a ludzie na kafe bardziej przezywaja jakas koreanska (?) laske z uposledzona psychika...