Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatewkaaa

Odszedł bez słowa wyjaśnienia...

Polecane posty

Gość anatewkaaa

Ponad pól roku temu poznałam faceta. Wszystko było super, żadnych nieporozumień... Miesiąc temu sam mi zaproponował wspolne mieszkanie... mial sie do mnie wprowadzic. Postanowilismy razem spedzic swieta, sylwestra.. On mieszka w innym miescie i w piatek 23.12 mial do mnie przyjechac... niestety nie przyjechał. Dzwoniłam do niego w piatek, wysłałam smsy... ale nic cisza... Po prostu zostawil mnie bez slowa wyjasnienia nie odbiera nie odpisuje a jeszcze w czwartek pisał i dzwonil- mowil jak bardzo sie cieszy na nasze wspolne zycie i swieta a ja tesknie jak glupia i ciagle patrze na telefon ;(

A moze cos mu sie stalo? A jesli cie zostawil bez slowa wyjasnienia, to na pocieszenie ci powiem, ze jedna moja kolezanke tez tak ktos niedawno potraktowal.

Gość anatewkaaa
tez o tym myslalalm, ale mało prawdopodobne zeby cos sie stalo... a po co tesknic - rozum sobie serce sobie..

Gość anatewkaaa
nie powinno sie tak ludzi traktowac ;(

Gość taka jedna doświadczona
też mnie kiedyś jeden tak potraktował. myślał pewnie, że będę się dobijać i dopytywać, dlaczego milczy. no cóż, nie odezwałam się :) i sam przylazł po miesiącu z durnym wytłumaczeniem. olej sikiem prostym, szkoda czasu.

Gość ona_pokręcona
miałam kiedys dobrego przyjaciela, swietny kontakt , nagle przetał się odzywać z dnia na dzień , ale odezwał sie po kilku miesiącach , tłumaczył sie , ze zapodział moj numer telefonu i że.... nie miał kasę na karte do telefonu...

mowil jak bardzo sie cieszy na nasze wspolne zycie i swieta " czyli sprawa jest prosta grał :D przed tobą kogoś kogo chciałaś widzieć Zdrowy i normalny facet nie wprowadza sie do kobiety po półrocznej znajomosci tym bardziej facet z innego miasta ;)

Gość kolezanka z bloku :)
najpierw sprawdziłabym czy nic mu nie jest, a potem olała.

Gość anatewkaaa
probowalam sie skontaktowac tylko w piatek ... dzwonilam 3 razy - nie odebral - z czego raz odrzucil połącznie i wyslalam 2 smsy potem juz sie nie odzywalam,wiem ze nie ma to sensu - nie bede sie narzucac

im szybciej zdasz sobie sprawę że koleś sie tylko bawił tym lepiej dla ciebie Ja na twoim miejscu bym sie cieszył że trwało to tylko marne pół roku a nie dłużej ...

Regres ma w 100 % racje, ja bym zamknal jak najszybciej temat i w ogole nikomu nic nie mowil, ze cos takiego w ogole mialo miejsce;]

Gość anatewkaaa
cieszę sie ze to wyszło teraz a nie za kolejne pol roku ale przykro jest i tak najlepsze ze on chcial zebym po niego przyjechala bo nie chcialo mu sie turlac pociagiem jak to nazwal - powiedzialam ze wolalabym zeby jednak przyjechal pociagiem - to niecale 2 godz.... i chyba tego nie zrozumial bo potem zamilkl

Po drugie ja nie jestem przekonany do zwiazkow na odleglosc. Nie martw sie, poznasz kogos nowego i za pol roku bedziesz smiac sie z tego;]

Gość anatewkaaa
mam własnie taka nadzieje ze niedlugo bede sie z tego smiac ;)

Gość anatewkaaa
a własnie... skoro udzielaja sie tu panowie to mam do Was jedno pytanie... odnosnie wlasnie ww... zaraz napisze o co chodzi

Gość ale co ty sobie myslisz iii..
oszukał cię, pewnie odezwie sie za jakis czas, przykre to

Gość anatewkaaa
Kiedyś ktoś mi bardzo pomógl... mozna powiedziec uratowal zycie, w sensie doslownym. Mam z tym czlowiekiem kontakt do dzis, mimo iz to bylo juz pare lat temu. Mozna powiedziec ze sie przyjaznimy,mimo iz mieszkamy dosc daleko od siebie (ponad 500km) - nasz kontakt jest tylko tel. I wlasnie kiedys ww powiedzial mi ze nie bedzie tolerowal tej znajomosci, ze mam sie pozegnac z tym czlowiekiem i powiedziec ze nie bedziemy sie wiecej kontaktowac. I teraz najlepsze : powiedzial ze woli zebym w ramach podziekowania dala mu sex na jedna noc niz miala z nim kontakt tel. Moje zaskoczenie i wq... siegnelo poziomu najwyzszego wtedy.. zadam pytanie glupie : czy to jest normalne zachowanie?

Gość asdadad
to niezly burak z niego...

a masz watpliwosci ze to jest normalne? podłe

dobrze ze odszedł bez słowa, jednego dupka mniej w twoim zyciu

Gość anatewkaaa
watpliwosci nie mam, ale tak mnie potem zagadal ze naprawde przez moment zaczelam wierzyc ze to ja niedzisiejsza i drętwa jestem

Nie, to nie jest normalne zachowanie. To zwykle chamstwo. Potraktowal sie jak dziwke na szybki numerek.

Gość mika---
Daj sobie z Nim spokuj . Wykorzystal Cie i poprostu zostawil . To nie jest normalne zachowanie i nie masz na co liczyc !!