Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rz

aa

Polecane posty

Gość rz

wiatm uprawielaem z dziewczyna peting przez majtki. nie dotykalismy sie tak gwaltownie ani energicznie. niestety nastapil wytrysk w majtki ale unioslem biodra w gore. lecz majtki byly zwilzone odczekalismy 1 min i zas zaczelsimy sie oczierac ale nie bezposrednio na narzada. czy moglo dojsc do zaplodnienia??? prosze o pomoc i szybko odp> dzieki

jak znam szczeniackie szczęście to tak gówniarze zawsze robią to palcem albo czymś innym i zawsze z tego są dzieci

Gość no co aaa
matko, idźta dzieci do szkoły. Poziom edukacji seksualnej w kraju powala. Od zwilżonych majtek się nie zachodzi w ciążę. :O

Gość rz
skoro tak mowicie to dobrze. dzieki

Gość rz
bo wiecie defakto majtki byly mokre i sie ocieralismy;/ ale skoro uspokajacie

Gość wiesz co a ty
to się de facto za takie zabawy nie bierz skoro myślisz nie tą głową co trzeba. :O

Gość rz
ale na pewno czy nic z tego nie bedzie??????????????

Gość a to zależy co komu
a skąd my mamy wiedzieć czy na pewno? już było jedno niepokalane poczęcie. Czasem to aż się prosi żeby w końcu amatorów głupich zabaw pokarało. :P Żartuję.

Gość a to zależy co komu
tamaraa teraz ma się nie stresować to było myśleć wczesniej. A swoją drogą stale te same problemy -a to ciąża od pocierania a to od dotknięcia palcem itp. no ileż można tlumaczyć?

Gość rz
trzeba tlumaczyd dotad dokad to jest potrzebne;p a ja sie pytam serio tylko odpowiedzcie a nie pisze co to tam ja wiem ale prosilem tylko o odpowiedza nie o zbede komentarze na ten temat tych sie juz nasluchalem;D dzieki

Gość rz
a zdrugiej strony takie zycie i nic na to nie poradzimy;p czlowiek uczy sie na bkedach a w tym przyoadku moze on nie nastapil. dlatego pytam. prosze o konkretne odpowiedzi;)

Gość a to zależy co komu
wybacz ale jeszcze do tego stopnia mi się nie nudzi żeby non stop tłumaczyć. Tym bardziej że jak widać tłumaczenia i tak nie docierają. No nic czekajcie do okresu to się dowiecie że nie było co siać paniki. A na przyszłość to szklanka wody zamiast.

Gość rz
dziewczynie nie spoznil sie okres. chodz ma bolacy i czasem ja mdli ale tak juz miala raz. czy to znaczy ze sie nic nie stalo??/ bo robilismy to jakies 2,5 tygodnia albo i wiecej przed okrese. prosze o szybko odp

oczywiście że nic sie nie stało bo od takich zabaw w ogole nie ma szans na ciążę