Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilowa_refleksja

PO CO WY CHŁOPACY PISZECIE DO INNYCH SKORO MACIE DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość chwilowa_refleksja

Jak w temacie. Po co chłopacy piszą do innych dziewczyn skoro mają już swoją dziewczynę. Miałam kilka takich sytuacji. Chłopak napisał do mnie, kapnęłam się ze od 2 lat ma dziewczynę więc spytałam się go a on mi na to, ze ma ale czy to przeszkadza żebyśmy się poznali? mało tego....jeszcze tego samego wieczora chciał się ze mną spotkać. Gdy odmówiłam, to podał mi swój numer tel w razie gdybym zmieniła zdanie. Nie zadzwoniłam ani nie napisałam. I to wcale nie dotyczy tzw. głupich chłopaków...studiuje na 2 kierunkach, zadbany, przystojny....ale to nie pierwszy taki przypadek. Chłopacy jesteście żałośni....o co Wam takie rzeczy skoro macie zazwyczaj ładne dziewczyny? Na siłę szukacie problemów.

Gość chwilowa_refleksja
*po owszem, to również jest poprawna forma ale nie o to chodzi...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa3
bo większość z nich to ograniczeni imbecyle i myślą tylko chujem. Szukają okazji żeby po "cichu" zaruchać i wrócić do swojej służącej/ sprzątaczki/ kucharki :)

Gość chwilowa_refleksja
i z dnia na dzień tracę nadzieję, że znajdę chłopaka, który będzie wierny...bo nie zależy mi na spotkaniach z chłystkami, którzy mają dziewczyny "ale czy to przeszkoda? przecież możemy się poznać, spotkać" żałosne...zero wyczucia, zero uczciwości, kłamstwo króluje brawo.

Gość piotreekk
albo szukamy LEPSZEJ bo nie jestesmy zadowoleni, bo obecna jest tylko glupia cipa :)

Gość chwilowa_refleksja
ale to jest chore! przecież to logiczne że skoro już taka sytuacja nastąpiła to ten człowiek będzie robił tak zawsze...i ja miałabym być z kimś takim ? :/

Gość jak pojedziesz Intercity
"chlopacy" ...eee powinno byc "chlopcy" albo "chlopaki". A co do tematu...bo nie kochaja swoich dziewcyzn i szukaja urozmaicenia...a te swoje dziewczyny maja na wypadek gdyby z inna "nowa" nie wyszlo.Mysla wackami

Gość bggg
Spotkalam sie z tym bardzo czesto. Nawet moj obecny partner, kiedy byl juz ze mna to tak wlasnie spedzal "wolny czas". Dla mnie to conajmniej chore i niezrozumiale.

Gość l4kmt[p4tm4
chłopaczki;) ciezko o normalnego, w miare wiernego takie czasy

Gość chwilowa_refleksja
dla mnie też to jest chore. czy tak trudno cieszyć się z tego co się ma i dbać o związek żeby było ok a jak już nie jest ok i nie ma zrozumienia to można się rozejść.

Gość l4kmt[p4tm4
nie przejmuj sie nimi to nic nie da szukaj takiego co ciebie nie zrobi w bambuko

Gość chyba sami tacy
chyba sami tacy tylko pozostali