Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilija.......

starszy facet i młodsza dziewczyna

Polecane posty

Gość Lilija.......

Mam 17 lat i podoba mi się 35 letni facet... Wiem, że jest dużo starszy, ale on jest taki super, mega przystojny i w ogóle... Co mam zrobić, żeby mu się spodobać?

Gość csacasascsac
slabo mi sie zrobilo. wlasnie neidawno jakas .osiemnastka podbijala mocno do mojegop faceta (36) robila to dosyc subtelnie dlatego nie wiedzial jak ma odbierac jej zachowanie do dnia kiedy probowala go pocalowac...o malo nien zwymiotowal. ja tez.....

Gość Lilija.......
A to czemu o mało nie zwymiotował? Chodzi Ci o to, że był zajęty czy co?

No właśnie. Czemu niby miał zwymiotować? Ja jakoś nigdy nie miałem takich odruchów... Chyba, że tylko tak Ci powiedział, żeby odwrócić Twoją uwagę od tego co mu się w gaciach działo.

Gość csacasascsac
???? dziwi was to? on teoretycznie moglby byc jej ojcem, czy was totalnie wypaczylo juz? ty mala brudna suko!!!! wracaj dop wibratora i "na wspiolnej"" i szukaj sobie koleszkow wtwoim wieku. PATOLOGIA

Gość csacasascsac
jesli cokoliwke mu sie dzialo to napewno nei w gaciach a w zoladku . ja jestem od niego 9 lat mlodsza i to jest cholerna granica. bardzo czesto dwudziestolatki zagaduja do niego i on sam twierdzi ze to nienormalne....

Gość ---Laura---
To że Tobie tak mówi, nie oznacza tego że gdybyś znikneła z pola widzenia on by sie nie zabawił z tą 18nastką ;)

E tam. Nie wierzę w ani jedno słowo. Gdyby tak reagował na zaloty 14-to latki (zdarza się, zdarza) to fakt, byłoby to chore. Ale 20 lat? Zdarzają się większe różnice wieku i też jest w porządku. A facet ściemnia - tak stawiam. Nawet podejrzane, że się tak wypiera.

Gość Lilija...
Ojej, chyba często laski do Twojego faceta zagadują, skoro się tak bulwersujesz... :P Może chcesz odreagować, nie wiem, ale nie musisz mnie od razu wyzywać........ (wyPACZYŁO xD)

Gość ciemno
prawdopodobnie juz mu sie podobasz :) sama nic nie rob :) ale dziwi mnie to ze takiej mlodej moze podobac sie facet o tyle lat starszy...tylu fajnych mlodych sie kreci dookola...:) odradzam zwiazek jesli jest taka roznica wieku (chociaz patrzac na polskie celebrities widac ze to jest mozliwe), sama jestem mlodsza od mojego o 10 lat, poki co to jest udany zwiazek, ale roznica wieku jest odczuwalna...

Gość wielkazmiana
Ale ja naprawde nie rozumiem...co mezczyzna widzi w takiej niuni??toz to ani rozgarniete ani fajne.co z tego,ze cialo rozstepem nie ruszone,skoro reszta nieciekawa..wiem,wiem...dziura jest.no ale do cholery...w pniu tez jest dziura.i w lalce dmuchanej.nikt mi nie wmowi,ze seks z dzieckiem/dziewczynka jest ekstra.ja nawet na raz do lozka idioty infantylnego nie wezme.proste.

Kto wie? Ryzyko jest spore, ale jeśli kobieta jest bardziej dojrzała niż dziecinna a facet młody duchem to może być dobrze.

Gość csacasascsac
że Tobie tak mówi, nie oznacza tego że gdybyś znikneła z pola widzenia on by sie nie zabawił z tą 18nastką nie, niie jest tak moi drodzy...szcxzerosc w naszym zwiazku to podstawa. i zaufanie. on mowi mi wszytsko-nawet ejsli zcasem to strasznie boli nawet wtedy kiedy w zasadzie wolalabym zeby mnie oklamal e jskirjs kwestii ale on nie xzrobi tego bo szczerosc to u niego fundamentalna sprawa,m chyba nawet bardziej niz u mnie. tak wiec nie mam najmniejszego powodu by watpic w jego prawdomownosc....to najszczersza osoba jaka kiedykolwiek znalam. wiec moze trudno wam w to uwierzyc (co jest dla mnei niezykle dziwne) ale jest tak jak napisalam wczesniej

Gość csacasascsac
stary satyr-on sie niczego nie wypiera....gdzie ja cos takiego napisalam?:)

Gość krumel
Gdzie sa te mlode laski? Na mnie rzucaja sie tylko te 20 lat starsze...................szkoda

Gość wielkazmiana
Yhy...a jak juz zwroci to co niby?pala mu staje na widok dzieciaka i jego zainteresowania?nie czaje.tak jak nie czaje dlaczego chlopcy 20letni uwazaja,ze szczytem marzen kobiety 30letniej jest seks z nimi.

Gość ---Laura---
wielkazmiana Ale ja naprawde nie rozumiem...co mezczyzna widzi w takiej niuni??toz to ani rozgarniete ani fajne.co z tego,ze cialo rozstepem nie ruszone,skoro reszta nieciekawa..wiem,wiem...dziura jest.no ale do cholery...w pniu tez jest dziura.i w lalce dmuchanej.nikt mi nie wmowi,ze seks z dzieckiem/dziewczynka jest ekstra.ja nawet na raz do lozka idioty infantylnego nie wezme.proste Przecież chodzi o ta gładką skóre, jędrne ciało, niewinność. A co ty myslisz że facet idąc do łóżka zastanawia sie czy laska czyta dramaty N.Sachs?!! :classic_cool:

Gość csacasascsac
pewnie watpi, i nie dziwie sie, kto i na jakiej podstawie mialby uwierzyc jakiejs obcej dziewczynie z forum czyli mi:) ale nie o to tu chodzi. chodzi o fakt ze nie dziwi was i nie oburza fakt bycia zainteresowanym w 20stolatce przez faceta 36letniego. kiedy ja poznalam mojego i kiedy dowiedzial sie o moim wieku (9lat) stwerdzil ze jest to juz spora roznica ale zaryzykujmy. dodal tez ze gdyby chopdzilo o wieksza roznice, byloby trudniej. a wy tu mowicie o roznicy 16 lat!!!!!!! ze to nic takiego..

Gość csacasascsac
i wiem tez ze dziwi was fakt ze on mowi mi o szytskim:) bo oboje wiemy ze jest to rzadkosc.:)))

Ja tam lubię starszych. Ale tak różnica góra 12 lat. Nie więcej ;)

Gość krumel
ktory facet nie lubi swiezego mieska? Padlina lezy wszedzie

Gość Aneta34
Hej.Jestem młodą mężatką, która chętnie porozmawia z Paniami równie wyuzdanymi... mężatka od kilku mies. , w związku od 6 lat, od jakiegoś roku zrobiłam się nadwyraz temperamentna. Moj mąż niestey stoi w miejscu- klasyk. na początku jedynie fantazje dotyczące dojrzałych Panów...stanowczych, dominujących, znających swoją wartość,perwersyjnych mm.... myślałam,że mi przejdzie! niestety napięcie rośnie.. nie przepalam ciśnienia momentami. Już nie chodzi tu o dojrzalość wiekową, ale mentalną, emocjonalną. zdałam sobie sprawę,że nie odczuwam do męża respektu jakiego bym chciała. chcialabym by mnie zdominował, wykorzystywał, by uczynił ze mnie Su.. ale on nie pojmuje,wysmiewa a jeśli rozmawiamy juz poważnie mówi,że mam być jego żoną a nie dzi..... @@@!!!! on nie rozumie tych relacji. Ja uważam, że jeśli nie będziemy spełniali swoich oczekiwań w łóżku może to mieć okropne skutki. Troche mi wstyd,że jako kobieta pisze tak o tym otwarcie.chce zdradzić, coraz bardziej mam ochote na myślącego Samca... rozumiecie co mam na myśli Tutaj na zachęte moje foteczkii http://dl4.pl/spragniona

Gość wielkazmiana
Naturalnie,ze nie ale ja nie o tym.przeciez trzeba z tym zamienic kilka slow..tak?i jaka gladka skora?to tylko 20tka ma?i blagam....jaka niewinnosc?haha.

Gość Lilija...
A według Ciebie co oznacza być niewinną?