Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiateczny nowy rok

prawdziwe najglebsze przekonania o swiecie i ludziach?

Polecane posty

Gość swiateczny nowy rok

Jakie sa wasze najskrytsze prawdziwe przekonania o swiecie,ludziach? hmm ja uwazam ze ludzie sa w wiekszosci zepsuci,falszywi,leniwi i wygodni,ze kazdy dazy do tego aby jemu bylo dobrze czesto oszukuja i nie sa szczerzy,ze za wiele nie mozna sie po nich spodziewac i ze nic nie ma za darmo ale swiat jest sprawiedliwy

Gość hfgdgf
tez tak uważam choc ja jestem szczery, niestety drugiej takiej osoby nie znam i nie wiem jak poznac

Gość swiateczny nowy rok
tak akurat jest...ja tez w pieklo nie wierze,ale w niebo tak mimo wszystko...naiwna tez jestem i ciagle od nowo wdeptuje w gowno bo zapominam za szybko i przebaczam za szybko

ze kazdy dazy do tego aby jemu bylo dobrze" to akurat jest oczywiste gdyz każdy człowiek jest egoista chce dla siebie jak najlepiej z tym że jedni to robią oficjalnie inni mniej oficjalnie ale kazdy dba o swoją dupę

Osobiście przeraża mnie pokolenie dzisiejszych nastolatków i ludzi w wieku lat 20 paru ... i zanik u nich jakichkolwiek wartości i tzw"swiętosci" przeraza mnie konformistyczny i nastawiony na branie styl życia życie przed ekranem komputera i coraz częstszy rozwiązły tryb życia Moze uznacie to za normę w dzisiejszych czasach,takie macie prawo ... Ja uwazam inaczej co gorsza coraz dobitniej to widać po młodych ludziach

Gość swiateczny nowy rok
do tego czesto zdarza sie ze ci ludzi dbaja tylko o to jak sie ustawic,jak sie dobrze sprzedac jak dobrze wygladac i duzo za do wziasc,jak dac z siebie minimum a wyciagnac maksimum