Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak mozna?

jak mozna powiedziec komus, ze jest brzydki itp?

Polecane posty

Gość jak tak mozna?

ostatnio jest tu duzo tematow o tym, ze ktos jest brzydki. oz wg mnie uroda to kwestia gustu, chociaz rzeczywiscie niektore osoby no sa brzydkie. Ale czytajac opisy niektorych sytuacji brzydkich osob zastanawiam sie jak mozna komus powiedziec, ze jest brzydki, ze jest pasztetem....i to tylko dlatego, ze przechodzi obok nas, ze stoi za nami w kolejce itp.....chamstwo ludzkie nie zna granic!

Ano można, jak widać. Szczególnie jak ktoś jest z kumplami i chce się poczuć taki fajny i przystojny. I zabawić się kosztem drugiej osoby.

Gość jak tak mozna?
jak facet jest z kumplami to i z ladnej dziewzyny bedzie zartowal. wiem cos o tym. Pracuje jako kelnerka. W sumie uwazam sie za przecietna, ale ostatnio duzo facetow mowi mi, ze jestem piekna o jest dla mnie mile. ale wlasnie jak czasem przyjdzie grupka chlopakow ( w sumie to tlyko latem sie zdarza, bo tak to u nas sa sami przedstawiciele handlowi ) to zaraz sa teksty w stylu "a ja mam ochote na loda...cieplego". Ale jakby taki facet byl sam to ledwo jedno slowo wykrztusi.

Gość Vrzydka
No ja też usłyszałam, że jestem brzydka :D Powiedziała to przyjaciólka mojej przyjaciólki :D obydiwe sie raczej nie lubimy a mamy wspolna przyjaciołkę. Eh pamiętam do dziś to ucieszenie kiedy moja przyjaciólka mi to powiedziała: "Wiesz, Gosia powiedziała, że jesteś brzydka" Mogła to zachować dla siebie a nie mi jeszcze powtarzać 😴 Nie wiem co chciała tym osiągnąć. W kazdym razie juz nie jestesmy przyjaciolkami i one tez nie:D Ja siebie nie uważam za brzydką osobę i powodzenie u płci przeciwnej też zawsze miałam i mam.

Ja tez nie wiem ale wiem ze otaczają nas chamy i to wielu ich jest. Musimy niestety sie z tym pogodzic :o

Gość jak tak mozna?
skoro Ci to powiedziala, to wcale nie byla Twoja rpzyjaciolka tylko chciala ci dopiec, zapewne z zazdrosci. Nawet nie wiadomo czy ta jej kolezanka naprawde tak o Tobie mowila.

Gość jak tak mozna?
kiedys tylu chamow nie bylo. niestety tv, programy szerzace cwaniactwo i bycie popularnym poprzez wypowiadanie glupich tekstow i bycie chamskim zrobily swoje.

Gość Vrzydka
No nie wiem, mysle ze raczej powiedziała, ale chamskie było to że ta moja 'przyjaciólka' tak mi to powtórzyła z takim usmieszkiem :O dla mnie to mogą mówić, że jestem brzydka proszę bardzo. nie kazdy ma taki sam gust:D

Gość jak tak mozna?
bo fajnie jej bylo sprawic ci przykrosc...pewnie zazdrosna byla. Tez mialam kiedys taka "kolezanke"

to najprostszy sposób, zeby komuś skutecznie dokopać, większośc dziewczyn ma lekką obsesje na punkcie swojego wyglądu, bo w ten sposób się je niestety wartościuje. Jak sie jest larwą, to nawet nie trzeb a mieć dobrego powodu poza złym humorem.

Gość ewfefwefwefwe
kiedyś jak byłam brzydka to mi tak mowily dzieci z klasy. ale bylam wtedy faktycznie straaasznie zaniedbana teraz od czasu kiedy wyladnielam bardzo slysze wylacznie komplementy ale zmieniłam sie strasznie

Gość ewfefwefwefwe
choc uwazam ,ze nawet modelce pieknej ktos tam moze powedziec cos nie milego na temat wygladu przeczytajcie sobie komentarze na temat aktorek które obiektywnie sa ładne np na pudelku do kazdej znajdzie sie nie mily komentarz . nawet do tej co wyglala top model olgi kaczynskiej jest milion komentarzy w necie ,ze niby ona jest brzydka a jest duzo ponad przecietna

Gość Vrzydka
No włąsnie ta moja przyjaciolka miała obsesję na punkcie wyglądu. Kiedy byla młodsza nie była tak ładna jak teraz. Od czasu kiedy zaczela o siebie dbać, układac włosy, robic makijaż to zaczeła również patrzec na wyglad innych. Zaczeła dostrzegać w innych dziewczynach wady, które sa na prawde mało istotne. Obgadywała każdą dziewczynę choc do niektórych na prawdę nie można było sie przyczepic. Nie wiem moze nie była do konca dowartościowana:O w każdym razie to było denne jak ona.

Gość bo live is brutall
niestety :) trzeba być silnym żeby przetrwać wśród chamstwa jakie jest teraz

Gość ewfefwefwefwe
zawsze sie znajdzie ktos dla kogo bedziecie za szczupłe , albo za grube itd ale ladnym sie jest jak sie podoba wiekszosci ,a jak sie nie podobasz jakiejs pojedynczej osobie to o niczym nie swiadczy ja wiem najlepiej jak ludzie potrafia dokopac i miałam koszmarne dziecinstwo naprawde ale ma to swoje dobre strony bo za to wzielam sie ostro za siebie i swoj wyglad i sa tego efekty teraz mam powodzenie jak mało kto ;)

No widzisz. Ja jako dziecko byłam gnębiona - schudłam, zaczęłam się malować, jestem zadbana i dalej mi obcy ludzie mówią, że jestem brzydka. I powodzenia nie mam żadnego :) Cóż, zdarza się.

Gość ewfefwefwefwe
może nie umiejetnie o siebie dbasz? umiejetny makijaz kazdemu doda urody

Gość ieoiwqjdskajfdhs
Rhovannion---ty masz coś z psychą ,nie wierzę ze ci mówią ze jesteś brzydka,widziałam twoje zdjecia wygladasz normalnie ,przeciętnie ale nie jestes brzydka!

Gość ewfefwefwefwe
mnie tez nie jest we wszystkim ładnie wcale

ieoiwqjdskajfdhs - możesz nie wierzyć. Ja wiem co słyszę, wiem jak faceci na mnie reagują. To, co sobie myślisz nie ma nic do rzeczy. Notorycznie słyszę, że jestem pasztetem, lochą, że nie powinnam z domu wychodzić.

Gość ieoiwqjdskajfdhs
kto ci tak mówi>?nastoletni pryszczaci chłopcy ,bo nie wierzę ze normalni faceci tak do ciebie /o tobie mówią

Ludzie. W sklepie, w knajpie, w autobusie. Czasem dziewczyny, czasem faceci. Różnie. I nie ważne kto, ważne że mówią.

Gość ieoiwqjdskajfdhs
amoze to schizofrenia??słyszysz głosy ,a tak naprawdę nikt,niczego nie komentuje?:P nie wierzę w to co piszesz ,ale jeśli to prawda to świat zszedł na psy,bo nie jestes brzydka ,nie masz zdeformowanej twarzy,nie szokujesz wygladem,nie przejmuj sie tym i tyle

To czy się przejmuje to już moja sprawa. A ktoś, kto wyrabia sobie opinię po zobaczeniu profesjonalnej foty nie jest przesadnie inteligentny, albo nie ma pojęcia jak takie zdjęcia powstają.

Gość Vrzydka
Też zauważyłam, że Rhovannion ciagle mówi, ze jest brzydka... dziewczyno weź skończ tak gadać, bo sobie wmawiasz. Na pewno nie jest źle, tylko sobie coś uroiłaś. Pokaz się:)

Vrzydka - wmawiam sobie? I dlatego mam 24 lata i w życiu nie spotykałam się z żadnym facetem? Nie całowałam się? Nie trzymałam za ręce? A nie mam jakiegoś koszmarnego charakteru. Nie będę pokazywać swoich zdjęć, już się na swój temat nasłuchałam wystarczająco.

Gość ewfefwefwefwe
to może i sobie nie wmawiasz i jesteś faktycznie brzydka.. ale może sprobuj cos zmienic w swoim wizerunku sama nie wiem nie widzialam cie wiec nie ocenie ale wiem ,ze odp makijaż , fryzira czy ubior potrafia zdzialac cuda prawie

Gość ewfefwefwefwe
albo moze poszukaj w necie swojej połówki

Gość ewfefwefwefwe
skoro w realu masz problem z tym.. choc w necie tez faceci maja troche wygorowane wymagania i szukaja lasek do łozka

Gość jak tak mozna?
"ewfefwefwefwe- wcale nie kazdemu makijaz doda urody...owszem moze ta osoba ladniej wyglada, ale ejzeli ktos ma brzydkie rysy to makeup i tak nie za wioele da. Widzialam raz po prostu no brzydka dziewczyne z twarzy....ale w zyciu bym jej nic nielilego nie powiedziala. A niektore dziewcyzny rzeczywiscie nie umieja podkreslic swoich walorow albo po prostu sie wstydza...bo tak dlugo uchodzily za brzydkie, byly chlopczycami itp, ze dziwne by bylo gdyby ktos powiedzial na ich widok "wow ale z Ciebie laska"