Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zigzaczka

Problem łóżkowy .................

Polecane posty

Gość zigzaczka

Witajcie Kobietki, mam niemały problem. Nie mam ochoty na sex z mężem. Przed ślubem robiliśmy "to" w miarę często, ale odkąd się pobraliśmy mnie jakby odeszła ochota na baraszkowanie w łóżku. Nie wiem co się ze mną dzieje, a jest coraz gorzej. Szczerze, to mój mąż jest moim pierwszym partnerem seksualnym i stosunek z nim nigdy mnie nie unosił pod niebiosa. Ale to kochany człowiek, dobry, troskliwy itp. Dla mnie ten sex nie jest najważniejszy, ale widze ze on teraz juz odwraca się ode mnie, bo bardzo mu tego brakuje. i co mam robic? iść do seksuologa? bo nie przejdzie mi przez gardło żeby mu prosto z mostu powiedzieć, że mnie nie pociąga ale go kocham.....

Gość louley
ja mam to samo, dla mnie sex mógłby nie istnieć...

Gość nbghytr
czyli oszukałaś go. Smutne

Gość witamy w klubie
:)

Gość zigzaczka
ale czy Waszym facetom to nie przeszkadza? ja widze ze moj maz jest nieraz wkurzony albo smutny, ale jakoś nie zawsze sie moge przemoc zeby sie kochac bo on tego chce...

Gość maturks4
Długo jesteście po ślubie? Może za dużo rutyny i nudy w związku? Może trzeba stworzyć jakieś podniecające okoliczności? Może mąż traktuję cię za bardzo instrumentalnie? Porozmawiać z nim nie możesz?

Gość zigzaczka
włąśnie o to chodzi ze jestesmy dopiero 2 lata po slubie i to wg mnie nie jest normalne ze się tak zachowuję. A jęsli chodzi o sposób w jaki mnie traktuję, to każdej życze takiego męża. Widocznie ze mną jest ewidentnie coś nie tak :(