Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kalka52

Huśtawka uczuciowa :(

Polecane posty

kalka52 Witajcie. Jestem tu nowa ale chciałam sie podzielić z wami moim problemem. Jestem Już ponad rok ze swoim chłopakiem , przez cały rok bardzo sie kochaliśmy było niesamowicie . Przeżyliśmy dużo wspólnych cudownych chwil. razem śmialiśmy się i razem płakaliśmy. jest uosobieniem moich marzeń i mojego wyśnionego ideału , wiem że nie chce nikogo innego że pragne tylko jego . Od pewnego czasu nachodzą mnie jakieś bezpodstawne wątpliwości. Nie dotyczące pytań : czy to jest ten ? . Czy z nim moge być przez reszte życia? Tylko wątpliwości dotyczące moich uczuć. Czuje sie tak jakbym przestała go kochać , jakby coś wygasło. Cały czas w mojej głowie , tylko 1 pytanie czy ja go kocham ? Wiem że tak ale nie czuje tego . Zalezy mi na nim i chce być z nim do końca . I wiem też to że nie mogłam go przestać kochać. Nie umiem wam tego wytłumaczyć . Czuje jakbym coś straciła Nie umiem sobie dać rady bez tego uczucia ponieważ nie ciesze się w pełni gdy jestem przy nim , nie tęsknie tak jak zawsze tęskniłam . Czy to przyzwyczajenie ? jestem Idealny i cudowny , ciepły i czuły . Dlaczego gdzieś po drodze zgubiło się moje uczucie ? Co to jest ? pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować